Huis > W > Wat Is Groter <>?

Wat is groter <>?

Groter-dan- en kleiner-dan-tekens worden gebruikt om getallen en uitdrukkingen te vergelijken. Het groter-dan-teken is >. Dus 9>7 lezen we als '9 is groter dan 7'. Het kleiner-dan-teken is <.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is aantal als groter dan?

U wilt tellen hoeveel verkoopfacturen groter of kleiner waren dan de waarde. U kunt het getal gebruiken. Om aantallen te tellen groter of kleiner dan een getal.

Mensen vragen ook: hoe maak je een underscore?

Laag liggend streepje: _ Dit teken zit op het toetsenbord onder dezelfde toets als het koppelteken -, maar dan in combinatie met de Shift-toets. Het underscoreteken wordt vaak gebruikt in plaats van een spatie bij namen van bestanden of in een e-mailadres, bijvoorbeeld Jan_van_Gent. Hoe maak je een pijltje? Methode 1: Typ “druk ALT in + typ een nummer”

  1. ALT ingedrukt houden + typ 24: ↑ (pijl naar boven)
  2. ALT ingedrukt houden + typ 25: ↓ (pijl naar beneden)
  3. ALT ingedrukt houden + typ 26: → (pijl naar rechts)
  4. ALT ingedrukt houden + typ 27: ← (pijl naar links)
  5. ALT ingedrukt houden + typ 23: ↨ (dubbele pijl naar boven en onder)

Hoe doe je een kleine 2 onderaan?

Om een kleine 2 onderaan te doen, moet u een andere lettergrootte gebruiken. Om de lettergrootte te wijzigen, moet u naar de optie Lettergrootte gaan in het keuzemenu Lettertype. Nadat u de nieuwe lettergrootte hebt geselecteerd, typt u "2" in en drukt u op de Enter-toets. Men kan zich ook afvragen: hoe typ je alt codes? Er zijn een paar verschillende manieren om alt-codes te typen. De meest gebruikelijke manier is om de alt-toets ingedrukt te houden terwijl u de viercijferige code intypt op het numerieke toetsenbord. Sommige toetsenborden hebben ook alt-toetsen waarmee u alt-codes kunt invoeren. U hoeft dan alleen maar de alt-toets ingedrukt te houden en vervolgens de gewenste code in te toetsen.

Gerelateerde artikelen

Wat is het teken voor groter dan?

Kleinere en grotere tekens worden gebruikt om getallen te vergelijken. Het teken is groter dan dat.

Dienovereenkomstig, welke toets is de alt-toets?

De Alt-toets bevindt zich op de meeste toetsenborden aan weerszijden van de spatiebalk; veel toetsenborden hebben maar één Alt-toets, links van de spatiebalk, en een Alt Gr toets aan de rechterkant van de spatiebalk. Op een Apple Macintosh heet de Alt-toets Option-toets. Je kunt ook vragen wat is de alt code voor apenstaartje? Als je over zo'n toetsenbord beschikt, maak je een apenstaartje door tegelijkertijd op de toetsen ALT GR en 2 (boven de A en de Z) te drukken. Een alternatieve manier om een apenstaartje te maken is door terwijl je ALT ingedrukt houdt, achtereenvolgens op de numerieke toetsen 0 + 6 + 4 te drukken.

Welke toetsen voor leestekens?

Invoegen vanDruk op:
á, é, í, ó, ú, ý Á, É, Í, Ó, Ú, ÝCTRL+' (APOSTROF), de letter
â, ê, î, ô, û Â, Ê, Î, Ô, ÛCTRL+SHIFT+^ (CARET), de letter
ã, ñ, õ Ã, Ñ, ÕCTRL+SHIFT+~ (TILDE), de letter
ä, ë, ï, ö, ü, ÿ Ä, Ë, Ï, Ö, Ü, ŸCTRL+SHIFT+: (DUBBELE PUNT), de letter
En nog een vraag, wat betekent trema's? Trema is een diakritisch teken dat boven een letter wordt geplaatst om aan te geven dat de letter met een secundaire klemtoon moet worden uitgesproken.

Trouwens, hoeveel speciale karakters zijn er?

Er zijn 33 speciale tekens in de Engelse taal.

Door Eziechiele

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je de tab toets? :: Hoe maak ik een opsomming in Word?
Handige links