Huis > H > Hoe Zet Je Whatsapp In Andere Taal?

Hoe zet je WhatsApp in andere taal?

AndroidtaalWhatsApp

Optie beschikbaar in ondersteunde landen

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op Meer opties > Instellingen > Chats > Taal van de app.
  3. Selecteer je taal naar keuze.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dienovereenkomstig, kan whatsapp vertalen?

Stel dat je in WhatsApp een ontvangen bericht wil vertalen, of een songtekst op een website, dan volstaat het voortaan om die tekst even te selecteren en te kopiëren. Rechts in beeld verschijnt hierna een nieuwe Google Translate-knop: druk erop, en een pop-upvenster toont je onmiddellijk de vertaling. Bovendien, hoe krijg je een gekleurd toetsenbord op whatsapp? Wijzigen hoe je toetsenbord eruitziet

  1. Open de app Instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Systeem. Talen en invoer.
  3. Tik op Virtueel toetsenbord. Gboard.
  4. Tik op Thema.
  5. Kies een thema. Tik dan op Toepassen.

Hoe zet je zoeksuggesties uit?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het uitschakelen van zoeksuggesties varieert afhankelijk van de gebruikte zoekmachine. De meeste zoekmachines hebben echter ergens in het instellingenmenu een optie om zoeksuggesties uit te schakelen. Zodra deze optie is gevonden, moet het een eenvoudige zaak zijn om deze uit te schakelen. Kan je AutoCorrectie uitschakelen? Ja, u kunt AutoCorrectie uitschakelen door naar de Instellingen > Algemeen > Toetsenbord te gaan en de instelling AutoCorrectie uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

En nog een vraag, wat is automatisch aanvullen?

Automatische aanvulling, ook wel auto-aanvullen of autocomplete genoemd, is een optie die door veel broncode-editors, tekstverwerkers en webbrowsers gebruikt wordt. Bij automatisch aanvulling voorspelt het programma het woord of de zin die de gebruiker wil typen zonder dat deze dit al volledig heeft ingetikt. Hoe zet je correctie aan in Word? AutoCorrectie in- of uitschakelen in Word

  1. Ga naar Bestandsopties > > controle en selecteer AutoCorrectie-opties.
  2. Selecteer of schakel op het tabblad AutoCorrectie tekst vervangen in of uit terwijl u typt.

Waarom is alles rood onderstreept in Word?

Onder fout gespelde woorden staat een rood lijntje. Als bijna elk woord rood onderstreept is, herkent Word waarschijnlijk de taal niet goed. Dan is bijvoorbeeld Engels als controletaal ingesteld in plaats van Nederlands. Los het snel op; stel een andere taal in voor het geopende document. Hoe zet je word op Ipad in een andere taal? Een manier om woorden in een andere taal te typen op uw iPad is door het ingebouwde toetsenbord te gebruiken. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord en tik vervolgens op Toetsenborden. Van daaruit kunt u op Nieuw toetsenbord toevoegen tikken en de taal selecteren die u wilt gebruiken.
Als u wilt typen in een taal die geen ingebouwd toetsenbord heeft, kunt u een toetsenbord van derden downloaden in de App Store. Het Gboard-toetsenbord van Google ondersteunt bijvoorbeeld meer dan 100 talen. Zodra u het toetsenbord hebt geïnstalleerd, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord en tikt u op Toetsenborden. Van daaruit kunt u op Nieuw toetsenbord toevoegen tikken en de taal selecteren die u wilt gebruiken.

Vervolgens, hoe update je word op mac?

Aangenomen dat u tips wilt om Microsoft Word voor Mac bij te werken:
Open de App Store op uw computer
Klik in de bovenste navigatiebalk op Updates
Als er updates beschikbaar zijn voor Microsoft Word, klikt u op Update naast het Word-pictogram
U kunt ook instellen dat Word automatisch wordt bijgewerkt. Hiervoor opent u Microsoft Word en klikt u op Word in de bovenste navigatiebalk. Klik vervolgens op Controleren op updates in het vervolgkeuzemenu. Selecteer in het pop-upvenster de optie om updates automatisch te installeren en klik vervolgens op Controleren op updates.

Door Panaggio Aviles

Vergelijkbare artikelen

Kun je WhatsApp gesprekken afluisteren? :: Heeft WordPad spellingscontrole?
Handige links