Huis > K > Kun Je Een App Delen?

Kun je een app delen?

Tik op Apps en apparaat beheren. Tik op het tabblad Overzicht naast Apps delen op Sturen. Selecteer welke apps je wilt delen. Tik op Sturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Dit in overweging nemend, waar vind ik gedeelde apps?

apps

Controleer of een app kan worden gedeeld

  1. Ga naar de App Store.
  2. Zoek de app.
  3. Scrol omlaag naar het onderdeel 'Ondersteunt' en controleer of 'Delen met gezin' wordt weergegeven.
Hoe app delen iPhone? Uw iPhone, iPad of iPod touch gebruiken om 'Delen van aankopen' in te schakelen
  1. Configureer 'Delen met gezin' als u dat nog niet had gedaan.
  2. Open de Instellingen-app.
  3. Tik op uw naam en op 'Delen met gezin'.
  4. Tik op 'Delen van aankopen'.
  5. Tik op 'Ga door' en volg de instructies op het scherm.

Hoe delen met gezin inschakelen?

Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om delen met familie mogelijk te maken. Zorg er eerst voor dat elk gezinslid een eigen gebruikersaccount heeft op het apparaat. Vervolgens kunt u de functie Familie delen in de app Instellingen gebruiken om inhoud met familieleden te delen. Je kunt ook de functie iCloud Family Sharing gebruiken om content te delen met familieleden. Je kunt ook vragen hoe delen met gezin iphone? U kunt uw iPhone op verschillende manieren delen met uw familie. Eén manier is om de ingebouwde deelfuncties van bepaalde apps te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de ingebouwde functies van de app Foto's gebruiken om foto's en video's met uw gezin te delen. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken waarmee je je iPhone met je familie kunt delen. Er zijn bijvoorbeeld veel apps waarmee je je locatie met je familie kunt delen, of waarmee je bestanden en documenten met je familie kunt delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een lijst delen op WRTS?

U vindt uw openbare profiel onderaan in het paarse menu. U kunt de optie Delen met anderen inschakelen als uw lijst niet op uw openbare profiel staat.

Wat is app delen in groep?

Google's zoekmachine en videosite YouTube zijn ingebouwd in de app, zodat je sneller foto's, filmpjes en links kunt opzoeken om ze te delen met kleine groepen mensen. Ontvangers kunnen op gedeelde beelden en links reageren. Gebruikers kunnen Spaces-groepen aanmaken en daar mensen aan toevoegen. Hoeveel apparaten op een Apple ID? Er kunnen tien apparaten (waarvan niet meer dan vijf computers) tegelijk zijn gekoppeld aan de Apple ID die u gebruikt voor aankopen. Wanneer u probeert een apparaat te koppelen dat al eerder was gekoppeld, ziet u mogelijk een bericht met de melding 'Dit apparaat is gekoppeld aan een andere Apple ID.

Kan ik iCloud delen?

Op je iPhone, iPad of iPod touch: Ga naar Instellingen> [je naam] > Delen met gezin. Tik op 'iCloud-opslag' en volg daarna de instructies op het scherm. Op je Mac: kies het Apple-menu > Systeemvoorkeuren en klik op 'Delen met gezin'. Klik op 'iCloud-opslag', klik op 'Deel' en volg de instructies op het scherm. Dienovereenkomstig, hoe maak je een gezinsgroep? Als je een gezin wilt maken, moet je eerst een groepschat aanmaken. Daarna kun je andere gebruikers toevoegen aan de groepschat door hen uit te nodigen of door ze toe te voegen aan een bestaande groepschat. Als je alle gebruikers hebt toegevoegd, kun je de groepschat opslaan als een familiegroep.

Daarvan, is delen met gezin gratis?

Ja, het is gratis om je abonnement met je gezin te delen. Als je je abonnement deelt, kunnen andere mensen in je huishouden gebruikmaken van je apps en content.

Door Beverley Harbuck

Vergelijkbare artikelen

Kun je een app versturen? :: Kan geen apps verwijderen iPhone iOS 14?
Handige links