Huis > W > Wat Is De Wul?

Wat is de WUL?

Op 1 januari 2013 treedt de wet Uniformering Loonbegrip (WUL) in werking. Deze wet brengt één loonbegrip voor de loonbelasting, de premies volksverzekeringen, de premies werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. Deze omschakeling vergt wel extra werk en aandacht van werkgevers.

Lees verder

Dit in overweging nemend, wat is wet uniformering loonbegrip?

De WUL houdt in dat er één loonbegrip komt voor de loonbelasting/premies volksverzekeringen (loonheffing), premies werknemersverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (Zvw). Met andere woorden: het brutoloon sociale verzekeringen = loon voor de Zvw = loon voor de loonheffing (LH). Dus, wat is wul compensatie? De WUL is een wet die het loonstrookje voor iedereen eenvoudiger moest maken. Het probleem is dat de WUL voor militairen slecht uitpakte. Dat is door Defensie gedeeltelijk gecompenseerd, door militairen minder premie VUT-equivalent te laten betalen.

Wat is een VEB toelage?

Een VEB-subsidie is een soort subsidie die door de federale overheid wordt verstrekt om in aanmerking komende organisaties te helpen met hun exploitatiekosten. Dit type subsidie is specifiek voor organisaties die diensten verlenen aan veteranen en hun gezinnen. Bovendien, hoe hoog is de veb-toelage? Het antwoord op deze vraag hangt af van een aantal factoren, waaronder het land in kwestie en de specifieke visumcategorie waarvoor iemand een aanvraag indient. In het algemeen echter bedraagt het maximumbedrag dat in het kader van het visumvrijstellingsprogramma in een land mag worden binnengebracht 4 000 USD.

Wat is het salaris van een marinier?

Het salaris van een marinier is afhankelijk van je leeftijd, of je nog bezig bent met je opleiding of deze al hebt afgerond, het aantal jaren werkervaring en hoe vaak je wordt uitgezonden. Het salaris van een marinier ligt tussen de €1500 en €2700 per maand. Dus, hoeveel is de vergoeding extra beslaglegging? Wat is Vergoeding Extra Beslaglegging (VEB)?

Militairen hebben recht op een Vergoeding voor Extra Beslaglegging (VEB). Deze toelage is structureel en wordt maandelijks uitbetaald. De VEB bestaat uit een percentage van de bezoldiging. Hoe hoger de bezoldiging, hoe lager de VEB.

Hoe zwaar is het Korps Mariniers?

De POTOM is de opleiding voor degenen die een officiersfunctie bij het Korps Mariniers ambiëren. Het duurt 9 maanden en staat bekend als de zwaarste, initiële opleiding van Defensie. Jaarlijks valt circa de helft af. De opleiding is nu zo'n 2 maanden bezig en 8 jongens zijn er mee gestopt. Trouwens, wat is het salaris van een militair? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat militaire salarissen sterk kunnen variëren, afhankelijk van rang, ervaring en locatie. Maar volgens de laatste gegevens van het Amerikaanse ministerie van Defensie bedraagt het gemiddelde basissalaris voor alle militairen in actieve dienst iets meer dan 60.000 dollar per jaar.

Daarvan, hoe lang duurt de opleiding tot marinier?

De opleiding tot marinier duurt meestal 13 weken.

Door Marcile Sandvig

Waarom verdient een militair zo weinig? :: Hoeveel verdien je in een beschutte werkplaats?
Handige links