Huis > W > Wat Is De Volgorde Van De X Men Films?

Wat is de volgorde van de X Men films?

X-Men chronologische film volgorde

  • X-Men: Eerste klasse (2011)
  • X-Men: Days of Future Past (2014)
  • X-Men Origins: Wolverine (2009)
  • X-Men: Apocalypse (2016)
  • Dark Phoenix (2019)
  • X-Men (2000)
  • X2 (2003)
  • X-Men: De laatste stand (2006)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Welke X Men zijn er?

Daarom hebben wij voor jou alle X men films op die volgorde gezet!

  • X-Men: First Class.
  • X-Men: Days of Future Past.
  • X-Men Origins: Wolverine.
  • X-Men: Apocalypse.
  • Dark Phoenix.
  • X-Men.
  • X2.
  • X-Men 3: The Last Stand.
Wat dit betreft, hoeveel x men zijn er? Met inmiddels twaalf films en een totale opbrengst van $ 6 miljard wereldwijd staat de X-Men filmserie op de achtste plaats van de filmseries met de hoogste opbrengst ooit. In deze lijst staat het Marvel Cinematic Universe op de eerste plaats.

Hoeveel films zijn er van Wolverine?

Er zijn in totaal negen films geweest waarin Wolverine is verschenen: X-Men (2000), X2: X-Men United (2003), X-Men: The Last Stand (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), X-Men: First Class (2011), The Wolverine (2013), X-Men: Days of Future Past (2014), Deadpool (2016) en Logan (2017). Hoe oud is Wolverine? Wolverine is ongeveer 200 jaar oud. Hij werd geboren in 1832 en werd bevroren in ijs in 1897. Hij werd ontdooid en herleefde in de moderne tijd.

Gerelateerde artikelen

Kan ik 3D films kijken op een gewone tv?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Waar kan ik The Wolverine kijken?

Kijk The Wolverine | Volledige film | Disney+ Trouwens, hoe is marvel ontstaan? Het bedrijf werd in 1939 opgericht door Martin Goodman onder de naam Timely Comics. In de jaren 50 en 60 begon het bedrijf met het produceren van strips over superhelden. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd in New York en heeft het daar meerdere vestigingen.

Je kunt ook vragen kan wolverine dood?

Na bijna twee decennia van Wolverine spelen in de X-Men-franchise, kwam Hugh Jackman zijn versie van de iconische Marvel-mutant tot een einde in Logan (2017), waarin we onze held dood zagen gaan aan wonden die hij opliep toen hij Laura (oftewel X-23) beschermde net als de andere kindmutanten van de Reavers. Wie is de bedenker van Marvel? De schepper van Marvel is Stan Lee. Hij is de medeoprichter van Marvel Comics en de bedenker van veel van de populairste personages, waaronder Spider-Man, de X-Men, Iron Man, Thor, de Hulk en Black Widow. Hij heeft ook verschillende van Marvel's beroemdste verhaallijnen geschreven of meegeschreven, waaronder The Amazing Spider-Man #1-6 (1963), waarmee Spider-Man werd geïntroduceerd, en The Incredible Hulk #1-6 (1962), waarmee de Hulk werd geïntroduceerd.

Wat is allemaal van Marvel?

Marvel is een stripuitgeverij die in 1939 werd opgericht als Timely Publications, en tegen het begin van de jaren 1950 algemeen bekend werd als Atlas Comics. De moderne incarnatie van Marvel dateert van 1961, het jaar waarin het bedrijf The Fantastic Four en andere superheldentitels van Stan Lee, Jack Kirby, Steve Ditko en vele anderen lanceerde.
Marvel is sindsdien een belangrijke speler in de Amerikaanse stripindustrie en heeft enkele van de populairste en meest iconische personages en verhalen in het medium voortgebracht. Deze omvatten Spider-Man, de X-Men, Iron Man, Thor, de Hulk, Captain America, Black Widow, de Avengers, Doctor Strange, en nog veel meer.
De laatste jaren heeft Marvel zijn bereik nog verder uitgebreid, met succesvolle uitstapjes naar film, televisie en andere media. Vooral het Marvel Cinematic Universe is een groot succes, en heeft geleid tot meer belangstelling voor de strips en personages van het bedrijf.
Kortom, Marvel is een uitgever van stripboeken die enkele van de populairste en duurzaamste personages in het medium heeft gecreëerd, en die de laatste jaren veel succes heeft gehad met het aanpassen van die personages voor andere vormen van media.

Door Jana

Vergelijkbare artikelen

Hoe oud is de maker van Marvel? :: Wat is 300 dpi resolutie?
Handige links