Huis > H > Hoe Kun Je Zien Of Je Nog Xbox Live Hebt?

Hoe kun je zien of je nog Xbox Live hebt?

Ga als volgt te werk om je abonnementen en de meest recente aanbiedingen te bekijken:

  • Druk op de controller op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Profiel en systeem > Instellingen > Account > Abonnementen.
  • Selecteer het abonnement dat je wilt beheren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Bovendien, wat is een xbox live gold?

Met een Xbox Live Gold-abonnement krijg je toegang tot Games met Gold, elke maand gratis games en Deals met Gold, waarmee leden exclusieve kortingen krijgen op games in de Microsoft Store. Je kunt op elk moment deelnemen aan Xbox Live Gold op je console. Bovendien, wat moet je doen als je xbox niet aan gaat? Als je Xboxnietkannietkan

Reset de interne voeding

  1. Koppel de voedingskabel los van de console.
  2. Wacht 10 seconden.
  3. Sluit de kabel weer aan op de console en druk op de Xbox-knop  op de voorzijde van de console.

Kan niet aanmelden Xbox Live PC?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer ten eerste of uw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Xbox Live. Ten tweede, controleer of de netwerkinstellingen van uw pc Xbox Live blokkeren. Probeer ten slotte de Xbox Live-app op uw pc te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit in overweging nemend, hoe maak ik een xbox live account aan? Om een Xbox Live-account aan te maken, moet je een e-mailadres opgeven, een gebruikersnaam aanmaken en een wachtwoord kiezen. Je moet ook je geboortedatum opgeven en het land waar je woont selecteren.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Trouwens, hoeveel dagen xbox live heb ik nog?

Op de Xbox One

Selecteer Systeem > Instellingen > Account > Betaling en facturering.
Daarvan, hoe oud is mijn xbox one? Op de sticker aan de achterzijde van de console (de onderkant van de console voor Xbox One). In je instellingen. Selecteer Profiel en systeem > Instellingen > Systeem > Consolegegevens.

Wat kost een Xbox Game Pass?

€ 9,99/mnd. Heb je Xbox Live Gold nodig? Ja, je hebt Xbox Live Gold nodig om de meeste games online te spelen. Xbox Live Gold is een abonnementsdienst die je toegang geeft tot online multiplayer gaming op je Xbox One of Xbox 360. Met Xbox Live Gold kun je ook elke maand gratis games krijgen en geld besparen op geselecteerde games en add-ons in de Xbox Store.

Bovendien, is xbox live gold gratis?

Nee, Xbox Live Gold is niet gratis. Het is een abonnementsdienst die $9,99/maand of $24,99/kwartaal kost.

Door Grizel

Vergelijkbare artikelen

Is een Xbox Live account gratis? :: Wat is een Xbox?
Handige links