Huis > W > Wat Is Xbrl Formaat?

Wat is XBRL formaat?

XBRL staat voor eXtensible Business Reporting Language. XBRL is een open standaard voor het gestructureerd delen van bedrijfsmatige informatie via internet. In Nederland wordt XBRL gebruikt voor onder andere belastingaangiften, jaarverantwoordingen en kredietrapportages.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een PDF formaat?

Er is een portable document formaat.

Je kunt ook vragen hoe maak ik een xbrl bestand?

Het deponeren van de XBRL-jaarrekening werkt als volgt:

  1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.
  2. Ga naar de tool door te drukken op 'Opstellen XBRL'.
  3. Kies op het Dashboard van de tool 'Upload'.
  4. Selecteer de bestanden van de jaarrekening, controleverklaring en ondertekening.
  5. Druk op 'Verzenden'.
Trouwens, waarom xbrl? XBRL als open standaard

In 1998 hebben de accountants het initiatief genomen om XBRL te ontwikkelen, omdat zij voordelen zagen in het elektronisch beschikbaar stellen in een standaardformaat van financiële informatie aan analis- ten, beleggers en financiële instellingen, maar ook voor eigen gebruik in hun con- trole.

Is SBR verplicht?

Nee, SBR is niet verplicht. SBR is een soort synthetisch rubber dat vaak wordt gebruikt in banden, slangen en andere rubberproducten. Hoewel SBR niet verplicht is, kan het in sommige toepassingen nuttig zijn. Wat is SBR XBRL? SBR XBRL is een gegevensstandaard voor het rapporteren van bedrijfsinformatie die is ontworpen om de manier waarop bedrijven gegevens delen te verbeteren. Het is gebaseerd op de eXtensible Business Reporting Language (XBRL), een standaard voor het uitwisselen van bedrijfsinformatie. SBR XBRL is een uitbreiding van XBRL die specifiek is ontworpen voor gebruik in Australië.

Gerelateerde artikelen

Hoe formaat PowerPoint aanpassen?

Klik op de diagrootte die u wilt gebruiken of gebruik de breedte- en hoogtevakken om de aangepaste grootte te selecteren.

En nog een vraag, wat kost sbr?

Het antwoord op deze vraag is iets ingewikkelder dan een simpel ja of nee. De kosten van sbr zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het specifieke type sbr dat wordt gebruikt, de benodigde hoeveelheid en de locatie van het project. In het algemeen kost sbr tussen de $0,50 en $2,00 per vierkante voet. Wat wordt bedoeld met SBR? SBR staat voor "servicegebaseerde architectuur." Het is een benadering van softwareontwikkeling die de nadruk legt op het gebruik van diensten om zakelijke taken uit te voeren. Diensten zijn op zichzelf staande eenheden van functionaliteit die door andere diensten of door gebruikersinterfacecomponenten kunnen worden aangeroepen. Een op diensten gebaseerde architectuur bestaat meestal uit een reeks diensten die goed gedefinieerd en gedocumenteerd zijn. Diensten kunnen in elke programmeertaal worden geïmplementeerd en op elk platform worden ingezet.

Door Sheryle

Vergelijkbare artikelen

Wat is XDS gegevensuitwisseling? :: Hoe sluit je een toetsenbord aan op Xbox?
Handige links