Huis > W > Wat Is De Volgorde Van De Xmen Films?

Wat is de volgorde van de Xmen films?

X-Men chronologische filmvolgorde

  • X-Men: eerste klasse (2011)
  • X-Men: Days of Future Past (2014)
  • X-Men Origins: Wolverine (2009)
  • X-Men: Apocalyps (2016)
  • Donkere Feniks (2019)
  • X-mannen (2000)
  • X2 (2003)
  • X-Men: The Last Stand (2006)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Waar kan ik The Wolverine kijken?

Kijk The Wolverine | Volledige film | Disney+ Wat dit betreft, hoe oud is wolverine? WolverineWolverine

Wolverine
Uitgever(s)Marvel Comics
Eerste verschijningThe Incredible Hulk #180 - 181 (1974)
Bedenker(s)Len Wein, John Romita, Sr. en Herb Trimpe

Men kan zich ook afvragen: hoeveel films zijn er van wolverine?

Het antwoord op deze vraag is dat er in totaal negen films zijn met Wolverine als personage. Deze films omvatten de X-Men filmserie, de Wolverine solo filmserie, en de Deadpool films. Hoe is Marvel ontstaan? Marvel Comics werd in 1939 opgericht door Martin Goodman als Timely Publications. Het bedrijf veranderde later zijn naam in Atlas Comics in de jaren 1950, en uiteindelijk in Marvel Comics in de jaren 1960. De populairste personages van Marvel ontstonden in de jaren zestig, waaronder Spider-Man, de X-Men, Iron Man en de Fantastic Four. Goodman verkocht het bedrijf aan Cadence Industries in 1968, maar bleef uitgever tot 1972.

Gerelateerde artikelen

Kan ik 3D films kijken op een gewone tv?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Dienovereenkomstig, kan wolverine dood?

Na bijna twee decennia van Wolverine spelen in de X-Men-franchise, kwam Hugh Jackman zijn versie van de iconische Marvel-mutant tot een einde in Logan (2017), waarin we onze held dood zagen gaan aan wonden die hij opliep toen hij Laura (oftewel X-23) beschermde net als de andere kindmutanten van de Reavers. En nog een vraag, wie is de bedenker van marvel? Stan Lee, de bedenker van stripboekuitgever Marvel, is maandagochtend (plaatselijke tijd) op 95-jarige leeftijd overleden. De auteur kampte al langere tijd met een verslechterde gezondheid.

Wat dit betreft, wie is de eigenaar van marvel?

Een zeer lucratieve samenwerking dus voor Disney, die Marvel Studios bezit, en Sony, eigenaar van de rechten op het personage Spider-Man. Hoe oud is de maker van Marvel? De bedenker van Marvel, Stan Lee, werd geboren op 28 december 1922, wat hem 95 jaar oud maakt.

Men kan zich ook afvragen: wat is de eerste strip van marvel?

Het eerste Marvel stripboek is Marvel Comics #1, dat in oktober 1939 verscheen. De strip bevatte de eerste verschijningen van de Human Torch, de Sub-Mariner en de Angel.

Door Broderick

Vergelijkbare artikelen

Wat is XML Excel? :: Wat is de eerste film van Marvel?
Handige links