Huis > K > Kan Geen Yahoo Mail Ontvangen?

Kan geen Yahoo mail ontvangen?

UW BROWSER CACHE

Reset uw browser. Mogelijk hebt u tijdens het browsen gegevens en cookies verzameld die van invloed kunnen zijn op het gedrag van websites zoals Yahoo! Het is mogelijk om uw browser te sluiten en opnieuw te beginnen. Als het niet werkt, kunt u Chrome, Internet Explorer, Safari of Firefox resetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan niet inloggen op Yahoo Mail?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt inloggen op uw Yahoo Mail-account. Als u problemen heeft met inloggen, controleer dan eerst of u het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als u nog steeds problemen hebt, kunt u nog een paar andere dingen proberen:
Zorg ervoor dat u een ondersteunde browser gebruikt. Yahoo Mail werkt het best in de nieuwste versies van Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Safari.
Wis de cookies en cache van uw browser. Dit kan helpen als u per ongeluk bent uitgelogd van uw account of als uw browser een oude versie van de Yahoo Mail-website laadt.
Probeer Yahoo Mail vanaf een ander apparaat of netwerk te benaderen. Dit kan helpen om mogelijke problemen met uw computer of netwerk uit te sluiten.
Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen op uw account, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen door naar de inlogpagina van Yahoo Mail te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten?" te klikken.

Door Jervis

Vergelijkbare artikelen

Hoe ga je van Yahoo naar Google? :: Welk mailprogramma gebruiken?
Handige links