Huis > H > Hoe Zet Je Je Youtube Account Op 18+?

Hoe zet je je YouTube account op 18+?

Je kunt op verschillende manieren checken of er een leeftijdsbeperking voor je content geldt: ga naar YouTube Studio en gebruik het filter Leeftijdsbeperking of ga naar de pagina Video's en zoek in de kolom Beperkingen naar Leeftijdsbeperking. Onze systemen worden continu geüpdatet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe oud moet je zijn voor YouTube Music?

Voor het gebruik van YouTube Music is namelijk een volwaardig Google-account nodig, waarvoor een gebruiker minimaal 16 jaar oud moet zijn. Hoe oud moet je zijn om TikTok te gebruiken? TikTok is een 12+ app in de App Store. Zo kunnen ouders op de telefoon van hun kind instellen dat de app niet kan worden gedownload. Als drempel voor kinderen onder de 13 jaar die zich op TikTok willen registreren, hebben we een neutrale leeftijdsverificatie ingesteld volgens de industriestandaard.

Wat kijkt de jeugd op YouTube?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het publiek van YouTube ongelooflijk gevarieerd en divers is. Enkele populaire videogenres onder jongeren zijn echter muziekvideo's, komische sketches, vlogs (videologs), how-to guides en gamebeelden. Daarnaast gebruiken veel jongeren YouTube als een platform om inhoud te bekijken die is gemaakt door hun favoriete beroemdheden, waaronder YouTubers die beroemd zijn geworden door hun online aanwezigheid. Wat moet je weten over YouTube? YouTube is een website voor het delen van video's waar gebruikers video's kunnen uploaden, bekijken en delen. YouTube werd in februari 2005 opgericht door drie voormalige werknemers van PayPal. In november 2006 werd het gekocht door Google voor 1,65 miljard dollar. YouTube is de tweede grootste website ter wereld, na Google.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Dienovereenkomstig, hoe verwijder je family link als kind?

Op je eigen apparaat

  1. Verwijder het account van je kind van de Android-apparaten of Chromebooks waarop je kind is ingelogd.
  2. Open de Family Link-app.
  3. Selecteer de naam van je kind.
  4. Tik op Instellingen beheren Accountgegevens.
  5. Volg de instructies op het scherm om het account van je kind te verwijderen.
Vervolgens, hoe kan je je schermtijd uitzetten zonder code? Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Schermtijd'. Klik linksonder op 'Opties'. Klik op 'Wijzig toegangscode' en klik vervolgens op 'Toegangscode vergeten?'

Hoe koppel je Family Link?

Log in met het e-mailadres en wachtwoord van uw kind. Selecteer uw account om ouderlijke toestemming in te stellen. Download de Family Link-app naar het apparaat van uw kind. Geef het apparaat van uw kind een naam en bekijk de apps waartoe uw kind toegang heeft op het apparaat. Daarvan, wat zijn de voordelen van account youtube? Er zijn veel voordelen aan een YouTube-account, waaronder:
-Het kunnen uploaden en delen van video's
-Het ontvangen van betalingen voor advertenties die worden weergegeven op je video's
-Het opbouwen van een aanhang van mensen die geïnteresseerd zijn in je inhoud
-Het verkrijgen van exposure voor je merk of bedrijf
-Het vergroten van je zichtbaarheid op zoekmachines
-Het in contact komen met andere YouTubers en influencers

Waarom betalen voor YouTube?

Er zijn een paar redenen waarom je zou willen betalen voor YouTube. Ten eerste, als je een YouTube-kanaal hebt met veel abonnees, kun je geld verdienen via het partnerprogramma van YouTube. Je kunt ook betalen om advertenties op je video's te laten plaatsen, wat inkomsten kan opleveren. Ten slotte kun je, als je inhoud van hoge kwaliteit maakt, misschien een YouTube Red-abonnement krijgen, waarmee je toegang krijgt tot exclusieve inhoud en functies.

Door Bust Jablonsky

Vergelijkbare artikelen

Is een YouTube-kanaal gratis? :: Hoe maak je een eigen YouTube kanaal?
Handige links