Huis > K > Kan Je Een Prive Youtube Kanaal Maken?

Kan je een prive YouTube kanaal maken?

Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken

Log in bij YouTube. Klik rechtsboven op je profielfoto . Selecteer in het linkermenu Privacy. Schakel Al mijn abonnementen privé houden in of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Wat is de URL van een video?

Zoek de URL (link)

Klik op het filmpje van jouw keuze, zodat het begint af te spelen. Helemaal bovenin je scherm (in de zogeheten adresbalk van je browser) vind je de URL van deze video.
Mensen vragen ook: hoe moet je een link kopieren op youtube? De link kopiëren: Klik op de knop Kopiëren om een link naar de video te kopiëren die je ergens anders kunt plakken, bijvoorbeeld in een e-mailbericht. Beginnen bij: Als je naar een specifiek gedeelte van de video wilt verwijzen, vink je dit vakje aan en voer je de begintijd in voordat je de link kopieert.

Vervolgens, hoe verander je een url?

Er zijn een paar manieren om een URL te veranderen, afhankelijk van wat je wilt doen.
Als je de hele URL wilt veranderen, kun je het window.location object gebruiken om dat te doen. Bijvoorbeeld:
window.location = "http://www.example.com/";
Als je alleen het paddeel van de URL wilt veranderen, kun je de methode history.pushState() gebruiken. Bijvoorbeeld:
history.pushState(null, null, "/path/to/new/page");
Als je de query string parameters van de URL wilt veranderen, kun je de URLSearchParams API gebruiken. Bijvoorbeeld:
const urlParams = new URLSearchParams(window.location.search);
urlParams.set("param1", "value1");
urlParams.set("param2", "value2");
window.location.search = urlParams.toString(); Wat is mijn gebruikersnaam? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden zonder meer te weten over het specifieke systeem waar u naar vraagt. In het algemeen echter zullen de meeste systemen een manier hebben om uw gebruikersnaam op te zoeken, hetzij via een "Gebruikersnaam vergeten" functie op de inlogpagina, hetzij via een klantenondersteuningslijn. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u wellicht de specifieke systeembeheerder om hulp vragen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Dienovereenkomstig, hoe verander ik de naam van mijn email?

Selecteer het e-mailaccount dat u wilt wijzigen en kies daarna Wijzigen. U kunt uw naam wijzigen in het scherm Account Instellingen. Als u de naam wilt wijzigen die wordt weergegeven wanneer u e-mail verzendt, werkt u het veld Uw naam bij. Kan ik Hey Google veranderen? Open de Google Assistent op je smartphone of tablet door lang op je thuisknop te drukken, of “Hey Google” te zeggen; Zeg “Ik wil mijn naam voor de Google Assistent veranderen”; Geef vervolgens aan hoe je door de app genoemd wil worden; Bevestig je keuze door “ja” te zeggen, of op het duimpje omhoog te drukken.

Hoe verwijder je een abonnee op YouTube?

Om een abonnement op YouTube te verwijderen via een browser volg je deze stappen:

  1. Ga naar YouTube.
  2. Klik op Abonnementen links onderaan.
  3. Klik op de knop 'Geabonneerd' van het kanaal waarvan je het abonnement wilt stopzetten.
  4. Bevestig je afmelding door op 'Afmelden' te klikken.
Hoe moet je een YouTube-kanaal blokkeren? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een YouTube-kanaal te blokkeren hangt af van de behoeften en voorkeuren van de persoon in kwestie. Enkele tips voor het blokkeren van een YouTube-kanaal zijn echter het gebruik van de URL van het kanaal om een filter te maken in een webbrowser of een extensie voor het blokkeren van inhoud, het gebruik van een YouTube-specifieke blokkeringstool zoals BlockTube, of het gebruik van een algemene internetfiltertool zoals OpenDNS.

Hoe verwijder ik YouTube van mijn telefoon?

Er is geen YouTube-app die je kunt verwijderen zoals andere apps, maar er zijn een paar manieren om YouTube van je telefoon te verwijderen. Eén manier is om de snelkoppeling van je startscherm te verwijderen. Om dit te doen, houdt u het YouTube-pictogram ingedrukt totdat een menu verschijnt en selecteert u vervolgens "Verwijderen".
Een andere manier om YouTube te verwijderen is om de app uit te schakelen. Dit zal voorkomen dat het wordt uitgevoerd en bronnen gebruikt, maar je zult nog steeds in staat zijn om het te openen via de webbrowser. Om YouTube uit te schakelen, ga je naar Instellingen > Apps, selecteer je YouTube en tik je op "Uitschakelen".

Door Ackerley Kuruc

Vergelijkbare artikelen

Hoe adverteer ik op YouTube? :: Wat zijn de nadelen van YouTube?
Handige links