Huis > H > Hoe Kan Je Youtube Kijken Op Tv?

Hoe kan je YouTube kijken op tv?

Koppelen aan je smart-tv of streamingapparaat

Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon . Selecteer het apparaat waarnaar je wilt casten en wacht tot de apparaten zijn gekoppeld. Daarna wordt de video op je tv afgespeeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn youtube kanaal delen?

Video's en kanalen delen

  1. Ga naar de video die je wilt delen.
  2. Tik onder de videospeler op Delen .
  3. Kies Link kopiëren of selecteer een app om de link direct via die app te delen.
Mensen vragen ook: wat is het voordeel van inloggen op youtube? YouTube vindt je privacy belangrijk. Als je bent ingelogd, heb je toegang tot je gegevens in YouTube. Zo kun je zien welke gegevens in je account zijn opgeslagen en verschillende privacyinstellingen aanpassen.

Hoe zet je kinderslot op YouTube?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het instellen van kindersloten op YouTube kan verschillen afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. Over het algemeen kun je de instellingen voor kindersloten echter openen door naar het menu "Instellingen" op YouTube te gaan en vervolgens de optie "Beperkingen" te selecteren. Vanaf hier kun je een 4-cijferige pincode instellen die nodig is om toegang te krijgen tot beperkte content op YouTube. Waar vind ik de URL van mijn YouTube kanaal? Als je op zoek bent naar de URL van je YouTube-kanaal, is de eenvoudigste manier om die te vinden gewoon in de adresbalk van je browser kijken als je op je kanaalpagina bent. De URL staat daar bovenaan. Als je op zoek bent naar een specifieke video op je kanaal, kun je de URL vinden door op de deelknop onder de video te klikken en de link te kopiëren die wordt weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik 3D kijken op mijn TV?

Een digitale tv-ontvanger is vereist voor aansluiting op de 3D-televisie. Een blu-rayspeler is vereist om een 3D-film te bekijken. Deze speler moet worden gebruikt voor het afspelen van een 3D-disc.

Bovendien, wat kost het maken van een youtube kanaal?

YouTube kanalen zijn gratis te maken, en erg eenvoudig om mee te beginnen. Er zijn geen kosten voor het hosten op de website, maar er kunnen wel andere kosten komen kijken bij het maken van video's. Hoe verwijder je een abonnee op YouTube? Om een abonnement op YouTube te verwijderen via een browser volg je deze stappen:

  1. Ga naar YouTube.
  2. Klik op Abonnementen links onderaan.
  3. Klik op de knop 'Geabonneerd' van het kanaal waarvan je het abonnement wilt stopzetten.
  4. Bevestig je afmelding door op 'Afmelden' te klikken.

Vervolgens, hoe oud moet je zijn om youtube video's te maken?

Om te beginnen heb je voor het gebruik van YouTube een Google account nodig, in Nederland mag je die registreren vanaf 16 jaar. Hoe oud moet je zijn voor YouTube videos? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de inhoud van de YouTube-video in kwestie. Als de video leeftijdsbeperkende inhoud bevat, moeten de kijkers 18 jaar of ouder zijn om de video te bekijken. Als de video echter geen leeftijdsbeperkende inhoud bevat, is er geen leeftijdsgrens.

Dienovereenkomstig, hoe oud moet je zijn voor youtube music?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit kan variëren afhankelijk van de specifieke inhoud in kwestie. Als een bepaalde YouTube-muziekvideo bijvoorbeeld expliciete teksten of beelden bevat, kan deze leeftijdsgebonden zijn en alleen worden bekeken door gebruikers van 18 jaar of ouder. Als de inhoud echter relatief onschuldig is, kan deze beschikbaar zijn voor gebruikers van alle leeftijden. Uiteindelijk is het aan de individuele gebruiker om te bepalen of hij een bepaalde video al dan niet wil bekijken, en hij moet daarbij zijn eigen oordeel gebruiken.

Door Knipe

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel ik ondertiteling in? :: Waarom kan ik sommige nummers niet vinden op Spotify?
Handige links