Huis > H > Hoeveel Gebruikers Op Youtube Premium?

Hoeveel gebruikers op YouTube Premium?

Als lid van YouTube Premium kun je een selectie films gratis en zonder advertenties bekijken in het gedeelte Films en series. Deze films kun je streamen op maximaal 2 apparaten tegelijk per YouTube Premium-account en op maximaal 4 apparaten tegelijk per YouTube Premium-gezinsabonnement.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Mensen vragen ook: wat is youtube music gratis?

YouTube Music biedt wel een gratis abonnement als je aan de slag wilt. Het is dus gratis te gebruiken als je het niet erg vindt om om de paar nummers naar advertenties te luisteren, beschikbaar via een mobiele app of webplayer. Hoe kom ik van YouTube Premium af? YouTube PremiumYouTubePremiumopzeggen

  1. Tik op je profielfoto.
  2. Tik op het lidmaatschap dat je wilt opzeggen.
  3. Tik op Opzeggen.
  4. Selecteer de reden waarom je je lidmaatschap opzegt en tik op Volgende.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik youtube kijken zonder reclame?

Er zijn een paar manieren om YouTube zonder advertenties te bekijken:
- Gebruik een advertentieblokker: Advertentieblokkers zijn browserextensies die advertenties op YouTube en andere websites kunnen blokkeren. Enkele populaire advertentieblokkers zijn AdBlock, uBlock Origin en Adblock Plus.
Gebruik een YouTube Premium-abonnement: YouTube Premium is een betaald abonnement waarmee je een reclamevrije ervaring krijgt op YouTube. Het bevat ook andere functies zoals achtergrondweergave en toegang tot YouTube Music.
Gebruik een YouTube TV-abonnement: YouTube TV is een betaalde tv-streamingdienst met een reclamevrije ervaring op YouTube. Het is alleen beschikbaar in bepaalde gebieden van de VS. En nog een vraag, welke adblocker voor youtube? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat er verschillende adblockers beschikbaar zijn en iedereen andere voorkeuren heeft. Enkele populaire adblockers voor YouTube zijn AdBlock, AdBlock Plus, uBlock Origin en Ghostery. U kunt meestal adblockers voor YouTube (en andere platforms) vinden door ernaar te zoeken in de uitbreidingswinkel van uw browser.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik al die reclame blokkeren?

In Google-services

  1. Tik in Google Zoeken op uw telefoon of tablet op 'Info' Waarom deze advertentie? Schakel Advertenties weergeven van [adverteerder] uit.
  2. Selecteer in YouTube 'Info' Deze advertentie niet meer weergeven.
  3. Selecteer in Gmail 'Info' Advertenties zoals deze beheren. Deze adverteerder blokkeren.
Daarvan, hoe krijg ik youtube lite? YouTube Premium kost 11,99 euro per maand, YouTube Premium Lite kost je 6,99 euro per maand. Ben je geïnteresseerd in YouTube Premium Lite, dan kun je je via de webpagina van YouTube je hiervoor aanmelden.

Daarvan, hoe werkt gezinsabonnement youtube?

Met een YouTube-gezinsabonnement kun je een betaald YouTube-lidmaatschap delen met maximaal 5 gezinsleden in hetzelfde huishouden (op hetzelfde woonadres). Als accounthouder of gezinsbeheerder maak je een Google-gezinsgroep. Wat kost een familie abonnement Spotify? Een Spotify gezinsabonnement kost $14,99/maand. Hiermee kunnen maximaal 6 gezinsleden hun eigen aparte account met Premium functies hebben.

Hoe activeer je YouTube Premium?

Om YouTube Premium te activeren, moet je je aanmelden bij je account en vervolgens naar je accountinstellingen gaan. Daar selecteer je het tabblad "Premium" en klik je op de knop "activeren". U wordt dan gevraagd uw betalingsgegevens in te voeren. Zodra je je betalingsgegevens hebt ingevoerd, heb je toegang tot alle functies van YouTube Premium.

Door Wiltz

Vergelijkbare artikelen

Hoe Premium opzeggen? :: Waarom heb ik geen YouTube op mijn Smart TV?
Handige links