Huis > H > Hoeveel Abonnees Heeft?

Hoeveel abonnees heeft?

Log in bij YouTube Studio. Selecteer Analytics in het linkermenu. Ga naar de kaart Realtime op het tabblad Overzicht. Klik op Realtime aantal bekijken om je aantal abonnees in de loop van de tijd te bekijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Hoe krijg ik YouTube op mijn Samsung tv?

Open de YouTube-app. Selecteer de video die je wilt bekijken en tik op het cast-icoon . Selecteer het apparaat waarnaar je wilt casten en wacht tot de apparaten zijn gekoppeld. Daarna wordt de video op je tv afgespeeld. Mensen vragen ook: hoe moet je een youtube kanaal blokkeren? Zo blokkeer je een specifiek YouTube-kanaal op je computer:

  1. Ga naar de kanaalpagina van het YouTube-kanaal dat je wilt blokkeren.
  2. Ga op de kanaalpagina naar het tabblad Over.
  3. Klik op Gebruiker melden .
  4. Selecteer Kanaal blokkeren voor kinderen.

Je kunt ook vragen hoe verwijder je app van tv?

U kunt een app op een paar verschillende manieren van uw tv verwijderen. De eerste manier is om naar het instellingenmenu van uw tv te gaan en het gedeelte "apps" te vinden. Vanaf hier kunt u de app selecteren die u wilt verwijderen en de optie "verwijderen" selecteren.
Een andere manier om een app van uw tv te verwijderen is door de afstandsbediening te gebruiken die bij uw tv werd geleverd. Om dit te doen, drukt u op de "menu" knop op uw afstandsbediening en navigeert u naar de "apps" sectie. Vanaf hier kunt u de app selecteren die u wilt verwijderen en de optie "verwijderen" selecteren.
Als je nog steeds problemen hebt met het verwijderen van een app van je tv, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van je tv. Dus, hoe verwijder je een youtube video van iemand anders? Er is geen zekere manier om de YouTube-video van iemand anders te verwijderen. Er zijn echter een paar methoden die je kunt proberen:
1. Als de video is geüpload door een gebruiker die een YouTube-kanaal heeft, kun je proberen contact op te nemen met de eigenaar van het kanaal en hem vragen de video te verwijderen.
2. Als de video is geüpload door een gebruiker die geen YouTube-kanaal heeft, kun je proberen rechtstreeks contact op te nemen met YouTube en hen vragen de video te verwijderen.
3. Als de video is geüpload door een gebruiker die een YouTube-kanaal heeft, maar je niet rechtstreeks contact kunt opnemen, kun je proberen de video te markeren voor herziening. Dit zal YouTube op de hoogte brengen van de video en zij kunnen deze verwijderen als zij deze ongepast achten.
4. Als de video is geüpload door een gebruiker die geen YouTube-kanaal heeft, en je kunt niet rechtstreeks contact opnemen met YouTube, kun je proberen een reactie op de video te plaatsen waarin je de uploader vraagt de video te verwijderen.
5. Tot slot, als je niet rechtstreeks contact kunt opnemen met de uploader of YouTube, kun je proberen de video te rapporteren aan YouTube. Dit zal YouTube op de hoogte brengen van de video en zij kunnen deze verwijderen als zij deze ongepast vinden.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Dus, hoe lang blijft een filmpje op youtube staan?

Reacties. In principe blijft deze er altijd op staan. Alleen door copyrightclaims worden ze verwijderd, of door de gebruiker zelf. De eerste staat er nog steeds op. Wat is mijn gebruikersnaam op YouTube? Je kunt de gebruikers-ID en kanaal-ID van je kanaal zien in je geavanceerde accountinstellingen op een computer of in een mobiele browser. Log in bij YouTube. Selecteer Geavanceerde instellingen in het linkermenu. Hier zie je de gebruikers-ID en kanaal-ID van je kanaal.

Hoe krijg ik YouTube terug?

Je kunt de YouTube-app downloaden via Google Play. Ga naar het Helpcentrum van Google Play voor meer informatie over het beheer van Android-apps die uit Google Play zijn gedownload. Opmerking: De app werkt alleen op telefoons of tablets met Android-versie 5.0 of hoger. Is er een probleem met YouTube? Er zijn een paar mogelijke problemen met YouTube die gebruikers kunnen ondervinden. Eén probleem is dat video's mogelijk niet goed of helemaal niet worden geladen. Dit kan worden veroorzaakt door een langzame of onbetrouwbare internetverbinding. Een ander mogelijk probleem is dat YouTube in bepaalde landen niet toegankelijk is vanwege overheidsbeperkingen. Daarnaast kunnen gebruikers problemen ondervinden met specifieke video's als deze leeftijdsgebonden zijn of ongepaste inhoud bevatten.

Hoe zet je YouTube weer aan?

Aangenomen dat je bedoelt hoe zet je de YouTube app aan:
1. Open de Instellingen app op je toestel
2. Tik op Apps
3. Tik op de YouTube app
4. Tik op Aanzetten
Als je bedoelt hoe zet je YouTube aan nadat je het hebt uitgeschakeld:
1. Open de YouTube app
2. Tik op je profielpictogram
3. Tik op Instellingen
4. Tik op Beperkte modus: Uit
5. Tik op Bevestigen
Als je nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met YouTube-ondersteuning.

Door Witt

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt YouTube editor? :: Hoe verwijder ik YouTube van mijn telefoon?
Handige links