Huis > W > Wat Doet Whatsapp Op De Achtergrond?

Wat doet WhatsApp op de achtergrond?

WhatsApp heeft een update uitgebracht waarin geavanceerde achtergrond-functies aan de app worden toegevoegd. Zo laat WhatsApp je per chat een achtergrond instellen, en zijn er veel achtergronden toegevoegd. Momenteel is de functie beschikbaar in het bètakanaal van WhatsApp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Trouwens, wat is synchronisatie op de achtergrond?

Als je synchroniseert

Je kunt je gesynchroniseerde gegevens (zoals bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen) bekijken en updaten op al je apparaten. Je logt automatisch in bij Gmail, YouTube, Zoeken en andere Google-services.
Welke apps draaien op achtergrond Iphone? Controleren welke apps op de achtergrond toegang hebben

  1. Open Instellingen.
  2. Navigeer naar 'Algemeen'
  3. Tik op 'Versers op achtergrond'

Dus, hoe kan ik een icoon verwijderen?

Er zijn een paar manieren om een pictogram van uw computer te verwijderen. De eerste manier is om het pictogram op uw bureaublad te vinden en het te verwijderen. De tweede manier is om naar het "Control Panel" te gaan en het "Add/Remove Programs" icoontje te vinden. De derde manier is om naar het menu "Instellingen" te gaan en het pictogram "Apps" of "Toepassingsbeheer" te vinden. Hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een app kunt verwijderen die niet op uw startscherm staat. Een manier is om naar uw Instellingen-app te gaan en de app te vinden in de lijst met geïnstalleerde apps. Zodra u de app hebt gevonden, kunt u erop tikken en vervolgens op de knop Verwijderen tikken.
Een andere manier om een app te verwijderen is door een app voor bestandsbeheer te gebruiken. U kunt deze apps vinden in de Google Play Store. Zodra u een app voor bestandsbeheer hebt geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken om naar de map te navigeren waar de app op uw apparaat is geïnstalleerd. Zodra u de app hebt gevonden, kunt u erop tikken en vervolgens op de knop Verwijderen tikken.
Een laatste manier om een app te verwijderen is om uw apparaat op uw computer aan te sluiten en een bestandsverkennerprogramma te gebruiken om naar de map te navigeren waar de app is geïnstalleerd. Zodra je de app hebt gevonden, kun je hem van je apparaat verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe zet je een app op je mobiel?

Hoe ga je te werk?

  1. Ga naar de winkel. Alle apps vind je terug in de “app store”, de onlinewinkel van je toestel. Deze winkel is zelf ook een app, die standaard aanwezig is op je smartphone of tablet (zie hierboven).
  2. Zoek een app. Gewoonlijk kun je apps zoeken in een bepaalde categorie, zoals games, foto …
  3. Download een app.
Welke apps kun je verwijderen Android? Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPhone?

Apps verwijderen op een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Houd de app ingedrukt.
  2. Tik op 'Verwijder app' .
  3. Tik op 'Verwijder app' en tik vervolgens op 'Verwijder' om te bevestigen.
Waarom sluit mijn telefoon apps af? De meeste telefoons zijn ontworpen om apps automatisch te sluiten als ze niet worden gebruikt om batterij te besparen. Soms sluiten telefoons apps ook om geheugenruimte vrij te maken.

Vervolgens, hoe kom ik in instellingen?

Om in de instellingen te komen, moet je op het menu-pictogram tikken dat meestal in de rechterbovenhoek van het scherm is. Vervolgens scroll je naar beneden tot je de optie 'Instellingen' ziet en tik je daarop.

Door Balcer

Vergelijkbare artikelen

Waarom crasht mijn Snapchat? :: Waar kan ik applicatiebeheer Samsung?
Handige links