Huis > K > Kan Je Airpods Pro Traceren?

Kan je AirPods Pro traceren?

Als je AirPods zijn gekoppeld, maar momenteel offline zijn, zie je in Zoek mijn waar en wanneer ze voor het laatst online waren. Voor de AirPods (3e generatie), AirPods Pro of AirPods Max wordt de bijgewerkte locatie maximaal 24 uur weergegeven in de Zoek mijn-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Waarom kan ik mijn AirPods niet vinden?

Zorg ervoor dat u een iPhone of iPod touch hebt met de nieuwste versie van iOS, of een iPad met de nieuwste versie van iPadOS. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' om te controleren of Bluetooth is ingeschakeld. Daarvan, kan je airpods case zoeken? Soms kan het voorkomen dat je je airpods doosje ergens hebt neergelegt en niet meer weet waar. De AiPods oplaadcase is immers een klein doosje. Hier heeft Apple wel een oplossing voor bedacht. Namelijk find my AirPods.

Hoe spoor je je AirPods op?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je je AirPods kunt volgen. Een manier is om de app Zoek mijn iPhone te gebruiken. Deze app toont je de locatie van je AirPods op een kaart. Je kunt ook de functie Zoek mijn AirPods op je iCloud-account gebruiken. Hiermee wordt ook de locatie van je AirPods op een kaart getoond. Als je een Apple Watch hebt, kun je ook de functie Zoek mijn AirPods gebruiken. Hiermee zie je de locatie van je AirPods op je horloge. Kan iemand anders mijn AirPods gebruiken? Ja, iemand anders kan uw AirPods gebruiken. Daarvoor moeten ze hun apparaat koppelen met jouw AirPods. Zodra ze zijn gekoppeld, kunnen ze je AirPods gebruiken, net als jij.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Kan je nieuwe AirPods krijgen als ze gestolen zijn?

Als draadloze oordopjes hebben AirPods een uitstekende integratie met alle Apple-producten, maar wat als je AirPods zoekraken of, erger nog, worden gestolen? Welnu, als de dief een iPhone, iPad of Mac heeft, kunnen ze het product eenvoudig resetten en het zich eigen maken. Daarvan, kun je muziek luisteren met 1 airpod? Gebruik één AirPod tegelijkertijd en laat de andere in het doosje zitten om op te laden. Wissel om zodra dat nodig is. Zo hoef je geen moment zonder muziek te zitten. Als je één AirPod gebruikt krijg je beide stereokanalen binnen via één oor.

Wat moet je doen als je je AirPods case kwijt bent?

Als je één van je AirPods of de oplaadcase bent verloren, dan kan je via Apple een los exemplaar ontvangen ter vervanging. Na ontvangst stel je de nieuw ontvangen AirPod of oplaadcase in en kan je weer genieten van draadloos muziek luisteren. Hoe verbind ik mijn AirPods met Zoek mijn iPhone? Om je AirPods te verbinden met Zoek mijn iPhone, moet je de Zoek mijn iPhone-app op je iPhone openen en je aanmelden met je Apple ID. Zodra u bent aangemeld, tikt u op het tabblad Apparaten onderaan het scherm. Op de pagina Apparaten tikt u op het item AirPods. Op het volgende scherm ziet u de optie Verbinding maken met Zoek mijn iPhone. Tik op die optie en volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

Vervolgens, hoe verbind ik mijn airpods met mijn iphone?

Aangenomen dat u een stap-voor-stap antwoord wilt:
1. Open het deksel van de AirPods-oplaadhoes en houd vervolgens de instelknop op de achterkant van de hoes ongeveer vijf seconden ingedrukt.
2. Het LED-indicatielampje van de hoes moet wit knipperen en vervolgens amberkleurig pulseren, wat aangeeft dat de AirPods in de ontdekkingsmodus zijn.
3. Open op je iPhone de app Instellingen en tik op "Bluetooth".
4. 4. Zoek "AirPods" in de lijst met beschikbare apparaten en tik erop om verbinding te maken.

Door Fryd

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je AirPods reset? :: Hoe zoek je iemands telefoon?
Handige links