Huis > W > Wat Te Doen Als Apps Vanzelf Sluiten?

Wat te doen als apps vanzelf sluiten?

Als een app direct na het openen 'afsluit' betekent dit dat de app crasht. De reden van de crash kan je vinden in Instellingen -> Privacy -> Analyse en verbeteringen -> Analysegegevens. Hier wordt bij elke crash een crash report aangemaakt. Het is voor een leek niet simpel om die crash reports te analyseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Je kunt ook vragen waarom sluiten apps automatisch?

Toch sluiten veel Android-toestellen automatisch apps af zodra die een tijdje op de achtergrond draaien. Vrijwel alle makers van Android-toestellen hebben ongemerkt een eigen systeem draaien dat vrij agressief apps volledig afsluit zodra die even op de achtergrond draaien. Dit in overweging nemend, waarom stoppen apps steeds samsung? Wat kan ik hieraan doen? A: Samsung is op de hoogte van dit fenomeen dat op Galaxy-apparaten kan verschijnen in combinatie met een Google Webview-probleem en dit probleem is al opgelost met de laatste app-updates van Android-System Webview en Chrome, versie 89.0.4389.105.

Hoe apps uitzetten?

Er zijn een paar manieren om apps uit te schakelen. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en vervolgens op de app te tikken die u wilt uitschakelen. Een andere manier is om lang op het app-pictogram te drukken en vervolgens op de 'x' te tikken die verschijnt. Hoe Covidsafe app installeren? Aangenomen dat u vraagt hoe u de Covidsafe app installeert:
De app is te downloaden in de App Store en Google Play. Zodra u de app hebt gedownload, opent u deze en volgt u de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe sluit je apps op Samsung?

Apps sluiten

Eén app sluiten: Swipe omhoog vanaf de onderkant, houd even vast en haal dan je vinger van het scherm. Swipe daarna omhoog op de app.
Mensen vragen ook: waarom stopt google steeds samsung? Herstarten of verwijderen

Bij sommigen lost dat het probleem op, terwijl bij anderen de crashes aanhouden. Een andere optie is om de recente update van de Google-app te wissen. Dan zijn de foutmeldingen in elk geval weg totdat Google een definitieve oplossing heeft gevonden.

Dienovereenkomstig, wat is apps in sluimerstand zetten?

Optimaliseer de batterij in 'Instellingen'

※ 'Sluimerende apps' draaien niet op de achtergrond en ontvangen mogelijk geen updates en/of meldingen.
Daarvan, waarom loopt een app vast? Van die, waarom crasht een app?
De meeste apps crasht vanwege een fout in de code. Soms is de fout in de app zelf, maar soms is het een conflict met een andere app of een probleem met het besturingssysteem. Soms crasht een app ook als er te weinig geheugen beschikbaar is, bijvoorbeeld als er te veel andere apps openstaan.

Bovendien, wat te doen als google steeds stopt?

Als je merkt dat de Google-app vaker vastloopt of stopt, probeer dan de volgende stappen:
1. Sluit de app af en start deze opnieuw op.
2. Controleer of je de meest recente versie van de app hebt. Ga hiervoor naar de Google Play Store en tik op 'Updates'.
3. Verwijder de app-cache. Op sommige devices moet je hiervoor naar Instellingen > Apps > Google > App-info > Stockeren > App-cache wissen.
4. Probeer de app op een ander device of een andere versie van Android.

Door Katherine Lathem

Vergelijkbare artikelen

Waarom sluiten apps steeds af Android? :: Waarom crasht mijn Snapchat?
Handige links