Huis > W > Wat Als Het Scherm Zwart Blijft?

Wat als het scherm zwart blijft?

We zullen enkele oorzaken van een zwart of een leeg scherm bekijken: Verbindingsproblemen met uw monitor of scherm. Problemen met bijwerken van stuurprogramma voor beeldschermadapter. Problemen met recente systeemupdates of -installaties.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom blijft er maar 1 vinkje staan?

Het bericht is naar de ontvanger verzonden, maar heeft hem nog niet bereikt. De ontvanger heeft op dit moment geen internetverbinding of telefoon.

Waarom doet mijn laptop scherm het niet?

Sluit een externe monitor aan

Werkt het randapparaat goed, dan ligt het probleem bij het scherm van uw laptop. Als het externe scherm niet werkt vanaf uw laptop, kan dit wijzen op een defecte kabel of interne grafische kaart. Als de kabel echter defect is, moet u mogelijk het moederbord of de grafische kaart vervangen.
Hoe krijg ik weer een normaal scherm? Methode 1: de toetsencombinatie

  1. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets rechts.
  2. Druk op Ctrl + Alt + pijltoets links.

Bovendien, hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal windows 10?

Er zijn een paar manieren om je beeldscherm weer normaal te krijgen in Windows 10. Eén manier is om naar de Beeldscherminstellingen in het Configuratiescherm te gaan. Hier kun je de resolutie, vernieuwingsfrequentie en andere beeldscherminstellingen aanpassen.
Een andere manier om je beeldscherm weer normaal te krijgen is door met de rechtermuisknop op het bureaublad te klikken en "Schermresolutie" te selecteren. Hier kunt u ook de resolutie, vernieuwingsfrequentie en andere beeldscherminstellingen aanpassen.
Als u nog steeds problemen hebt met uw beeldscherm, kunt u proberen uw computer te herstellen naar een eerder punt waarop het beeldscherm correct werkte. Ga hiervoor naar het Configuratiescherm en selecteer "Systeem". Klik op "Systeemherstel" en volg de aanwijzingen. Trouwens, wat moet ik doen als mijn iphone scherm zwart blijft? Het eerste wat u moet proberen is een harde reset. Om dit te doen houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt, totdat het Apple-logo verschijnt. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone op een computer aan te sluiten en iTunes te openen. Als iTunes je iPhone herkent, kun je proberen hem te herstellen vanaf een back-up. Als dat niet werkt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Wat te doen als je scherm uitvalt?

Het reinigen of vervangen van de ventilatoren zou kunnen helpen, maar dat doet u best voorzichtig of met hulp van een professional. Een andere mogelijke oorzaak van een beeldscherm dat in 'zwart' gaat zijn fouten in het stuurprogramma. En nog een vraag, waarom valt mijn scherm uit? Windows heeft een ingebouwde functie om energie te besparen. Het scherm schakelt automatisch uit als de pc bijvoorbeeld tien of twintig minuten niet wordt gebruikt.

Mensen vragen ook: waarom gaat mijn computerscherm niet aan?

Veel voorkomende oorzaken bij een pc die niet start zijn een defecte voeding, geheugenmodules of harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat de computer foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel. Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn browservenster maximaliseren? Er zijn een paar manieren om uw browservenster te maximaliseren:
1. Klik op de knop maximaliseren in de rechterbovenhoek van het venster.
2. Druk op de F11-toets op uw toetsenbord.
3. Ga naar de menubalk en selecteer Beeld > Volledig scherm.

Bovendien, hoe krijg ik mijn scherm weer horizontaal?

Er zijn een paar manieren om je scherm weer horizontaal te draaien:
1. Op een Windows-pc kunt u op CTRL + ALT + Pijl naar rechts drukken om uw scherm 90 graden te draaien. Om het weer horizontaal te draaien, drukt u op CTRL + ALT + Pijl naar links.
2. Op een Mac kunt u naar Systeemvoorkeuren > Beeldschermen > Rotatie gaan en "Standaard" (of de gewenste rotatie) selecteren.
3. Als u een externe monitor gebruikt, kunt u het scherm meestal draaien met de fysieke knoppen op de monitor. Raadpleeg de handleiding van uw monitor voor meer informatie.

Door Katlaps Cristelli

Vergelijkbare artikelen

Hoe selecteer je zwart wit afdrukken word? :: Waarom wordt mijn scherm soms zwart?
Handige links