Huis > H > Hoe Kan Ik Enkelzijdig Printen?

Hoe kan ik enkelzijdig printen?

Alleen even of oneven pagina's afdrukken

  1. Klik in het menu Bestand op Afdrukken.
  2. Klik op Aantal en pagina's en klik vervolgens op Microsoft Word.
  3. Klik op Alleen oneven pagina's of Alleen even pagina's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wie kan er 3D printen?

U kunt gebruik maken van de diensten van 3D Factory om een 3D object uit te laten printen. Het enige wat u hoeft te doen is uw 3D model uploaden en wij zullen het voor u 3D printen. Wij mailen uw 3D model naar u toe.

Wat dit betreft, waarom kan ik niet in kleur printen macbook?

Open het afdrukvenster. (Klik hier om weer te geven hoe u het afdrukvenster opent.) Kies Printerfuncties in het venstermenu voor de afdrukopties en kies Algemeen 1 (Set 1 in Mac OS X 10.4) in de Functiesets. Kies Mono bij Kleur/Mono en klik op Afdrukken. Hoe moet je printen op een macbook? Documenten afdrukken op de Mac

  1. Open het document op de Mac en kies 'Archief' > 'Druk af' of druk op Command + P.
  2. Als je de aangegeven instellingen in het afdrukvenster ongewijzigd wilt gebruiken, hoef je alleen nog maar op 'Druk af' te klikken.

Hoe selecteer je zwart wit afdrukken word?

Er zijn een paar manieren om zwart-wit afdrukken te selecteren in Microsoft Word. De eerste manier is om naar het tabblad "Bestand" te gaan en "Afdrukken" te selecteren. In het gedeelte "Instellingen" selecteert u "Zwart-wit" in het vervolgkeuzemenu naast "Kleur". De tweede manier is om naar het tabblad "Pagina-indeling" te gaan en "Paginakleur" te selecteren. Kies "Zwart" in het keuzemenu. Bovendien, hoe zet je een word document in zwart wit? Als u een Word-document in zwart-wit wilt afdrukken, kunt u naar Bestand > Afdrukken gaan, en vervolgens in de instellingen de optie Zwart-wit selecteren.

Gerelateerde artikelen

Welke soorten bestanden heb je nodig om 3D te printen?

Om te kunnen 3D printen is een digitaal 3D model nodig. Dit bestand dient afkomstig te zijn van een 3D tekening en opgeslagen te worden als STL bestand. Deze bestanden kunnen naar de printer gestuurd worden.

Wat is dubbelzijdig lange zijde?

Voor een tweezijdig document draait u het blad om langs de lange zijde om de andere zijde te scannen. Wat dit betreft, hoe papier omdraaien dubbelzijdig printen? Plaats het papier met de te bedrukken zijde naar boven gericht en met de bovenkant eerst. Als u de ommezijde wilt bedrukken, plaatst u het papier met de bedrukte zijde naar beneden en de bovenkant eerst. Bij gebruik van briefhoofden plaatst u het papier met het briefhoofd eerst en naar beneden gericht.

Hoe recto verso printen met word?

Word geeft dan tijdens het afdrukken instructies om het papier om te draaien en in de printer te doen.

  1. Klik op het tabblad Bestand.
  2. Klik op Afdrukken.
  3. Klik onder 'Instellingen' op het uitklapmenu met 'Enkelzijdig afdrukken'.
  4. Klik op Handmatig dubbelzijdig afdrukken.
  5. Klik op Afdrukken.
Hoe in kleur afdrukken Mac? Er zijn een paar manieren om in kleur af te drukken op een Mac. De eenvoudigste manier is om de ingebouwde afdrukfunctie in kleur in het Mac OS te gebruiken. Hiervoor opent u het document of de afbeelding die u wilt afdrukken in een programma zoals Voorvertoning of Pages. Klik vervolgens op Bestand > Afdrukken. In het dialoogvenster Print klikt u op het keuzemenu naast Kleurmodus en selecteert u Kleur. Klik ten slotte op Afdrukken en uw document wordt in kleur afgedrukt.
Een andere manier om in kleur af te drukken op een Mac is het gebruik van een programma van derden, zoals Adobe Photoshop of Illustrator. Deze programma's hebben hun eigen afdrukinstellingen in kleur die u kunt openen via het menu Bestand > Afdrukken.
Als u een printer gebruikt die geen ingebouwde afdrukmogelijkheden in kleur heeft, kunt u een aparte kleurencartridge gebruiken om in kleur af te drukken. Open daartoe het document of de afbeelding die u wilt afdrukken en klik op Bestand > Afdrukken. In het dialoogvenster Afdrukken klikt u op het keuzemenu naast Kleurmodus en selecteert u CMYK. Klik vervolgens op Afdrukken en uw document wordt in kleur afgedrukt.

Mensen vragen ook: waarom is mijn printer inactief?

Er zijn een paar redenen waarom uw printer niet actief kan zijn. Eén reden kan zijn dat de printer is uitgeschakeld. Controleer of de printer is aangesloten en ingeschakeld. Een andere reden kan zijn dat de printer niet op de computer is aangesloten. Controleer of de printer goed is aangesloten op de computer. Ten slotte kan de printer te weinig inkt of papier hebben. Controleer of de printer meer inkt of papier nodig heeft.

Door Lenee Emfinger

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste zwart-wit printer? :: Kan je zwart wit zien?
Handige links