Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Een Macbook Pro En Een Macbook Air?

Wat is het verschil tussen een MacBook Pro en een MacBook Air?

Het verschil tussen de MacBook Pro en MacBook Air is echter vooral te merken wanneer je met zware programma's werkt, zoals Photoshop, Premiere Pro of Logic Pro X. De MacBook Pro is namelijk voorzien van een sterkere Turbo Boost en heeft daardoor een hogere kloksnelheid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Is er een MacBook Air 2021?

In zijn nieuwste 'Power On'-nieuwsbrief meldt Gurman dat Apple oorspronkelijk van plan was om de nieuwe MacBook Air eind 2021 of begin 2022 te lanceren. Die heeft volgens de analist 'een compleet nieuw ontwerp, MagSafe, de M2-chip en meer'. Nu zou Apple mikken op een lancering in de tweede helft van 2022. Bovendien, welke macbook moet ik kiezen? Welk type MacBook het best bij jou past, hangt dus voornamelijk af van je gebruikssituatie. Als je vaak op pad gaat, kies je voor een 13 inch exemplaar. Als je vaak zware programma's draait, valt je keuze al snel op Apple MacBook Pro. Het 16 inch model geeft je de meeste kracht.

Hoe zet je donkere modus uit?

Om de donkere modus uit te schakelen, moet u naar de instellingen van uw apparaat gaan en de optie "Weergave" of "Uiterlijk" vinden. Zodra u dat vindt, moet er een optie zijn om de donkere modus uit te schakelen. Daarvan, hoe doe je donkere modus op safari? Er is momenteel geen manier om de donkere modus in te schakelen in Safari. Er zijn echter een aantal workarounds die kunnen worden gebruikt om een donkere modus in Safari te simuleren. Eén workaround is het gebruik van de Night Shift functie in Safari. Dit verandert de kleur van het scherm in een warmere tint, wat bij weinig licht de ogen minder belast. Een andere oplossing is het gebruik van een donker thema in Safari. Dit verandert de kleur van de Safari-interface in een donkere kleur.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Heb ik een MacBook Air of Pro nodig?

Je neemt MacBook Air dus gemakkelijk mee naar school of werk. Apple MacBook Pro wint daarentegen op prestaties. Hij heeft betere specificaties, waardoor je zwaardere programma's gebruikt. Dat is vooral handig als je veel foto's of video's bewerkt. Wat kun je allemaal met een MacBook Air? MacOS werkt intuïtief en alle opties en programma's zijn gemakkelijk te vinden. Zeker als je gewend bent aan Apple's ecosysteem omdat je bijvoorbeeld een iPhone of iPad hebt. Alle producten van Apple werken goed met elkaar samen. Zo kun je bijvoorbeeld met een mail starten op je iPhone en hem afmaken op MacBook.

Dienovereenkomstig, waarom een macbook air?

Alle apparaten van Apple werken goed met elkaar samen. Daar kan Windows niet echt iets tegenover zetten. Naast je Mac kun je een iPhone, AirPods, iPad, Apple Watch, HomePod en AppleTV zetten. De eenvoudige synchronisatie van de verschillende apparaten zorgt voor een nagenoeg naadloze gebruikservaring. Hoe lang doe je met een MacBook Air? Aangenomen dat u vraagt hoe lang de batterij van een MacBook Air meegaat, is het antwoord ongeveer 12 uur.

En nog een vraag, wat is de nieuwe macbook?

De nieuwe MacBook is een laptop gemaakt door Apple Inc. Hij werd aangekondigd op 27 oktober 2016 en uitgebracht op 10 november 2016. De nieuwe MacBook is dunner en lichter dan het vorige model en heeft een nieuw aanraakgevoelig OLED-scherm, de Touch Bar genaamd. De Touch Bar vervangt de functietoetsen op het toetsenbord en kan worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren, zoals het openen van apps, het regelen van het volume en meer.

Door Clareta Soria

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost een MacBook Air? :: Hoe zet ik mijn iPhone op zwart?
Handige links