Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Herinnering?

Hoe verwijder je een herinnering?

Een herinnering verwijderen
  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Herinneringen. Aankomende herinnering.
  3. Tik rechtsboven op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe zet je een reminder op Iphone?

Een herinnering aanmaken
  1. Open de Herinneringen-app.
  2. Tik op '+ Herinnering' en typ uw herinnering.
Hoe werkt de app herinneringen?
Aan de slag met de Herinneringen-app
  • Een herinnering aanmaken. Open de Herinneringen-app.
  • Stel een einddatum in.
  • Voeg een locatie toe.
  • Markeer een herinnering.
  • Voeg een bijlage toe.
  • Wijs een herinnering toe aan iemand anders.
  • Gebruik slimme suggesties.
  • Wijzig de gegevens van jouw herinnering.

Dus, hoe krijg je een melding van herinneringen?

Er zijn een paar manieren om herinneringen te ontvangen. Eén manier is om een herinnering in te stellen in uw agenda-applicatie, en de herinnering naar uw e-mail te laten sturen. Een andere manier is om een herinneringsapp te downloaden, die u meldingen stuurt naar uw e-mail of naar uw telefoon. Hoe stuur je een herinneringsmail? Er zijn een paar manieren om een herinneringsmail te versturen. Eén manier is om een systeem op te zetten waarbij de e-mail op een bepaald tijdstip automatisch wordt verstuurd. Een andere manier is om de e-mail zelf handmatig te versturen.
Om een automatische herinneringsmail in te stellen, moet u een systeem opzetten dat de e-mail activeert. Dit kan met een tool als IFTTT of Zapier. Zodra je je systeem hebt gemaakt, moet je instellen dat de e-mail op het gewenste tijdstip wordt verzonden.
Om handmatig een herinneringse-mail te versturen, moet je inloggen op je e-mailaccount en een nieuwe e-mail samenstellen. In de e-mail moet u het e-mailadres van de ontvanger opnemen, een onderwerpregel en het bericht dat u wilt verzenden. Zodra u de e-mail hebt samengesteld, kunt u op de knop "Verzenden" klikken om hem te versturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Hoe zet je herinneringen uit Outlook?

Klik in het Outlook-menu op Voorkeuren. Klik onder Persoonlijke instellingen op Meldingen en geluiden. Schakel onder Geluiden het selectievakje Herinnering uit. U kunt ook de selectievakjes uitschakelen voor andere Outlook-geluiden die u wilt uitschakelen.
Dienovereenkomstig, waarom krijg ik geen melding van herinneringen?
In de app Instellingen

Open de app Instellingen op je telefoon. Meldingen. Zet Herinneringen aan of uit.

Hoe maak je zelf een terugblik?

Open de app Foto's en ga naar de weergave met 'Alle foto's'. Tik rechtsboven op 'Selecteer' en tik op alle foto's en video's van 2020 die je in een Terugblik wilt plaatsen.
Hoe werkt iCloud op PC? Wanneer u iCloud op uw pc instelt, maakt iCloud voor Windows een map iCloud Drive aan in Bestandsbeheer. iCloud Drive verschijnt in de linkerzijbalk van het venster Bestandsbeheer. Alle bestanden die u in deze map plaatst, worden automatisch geüpload naar iCloud en bijgewerkt op al uw apparaten. U kunt uw iCloud Drive-bestanden ook openen via de iCloud-website.

Hoe kun je herinneringen zien op Instagram?

Er is geen specifieke manier om herinneringen te bekijken op Instagram, maar je kunt door je feed scrollen om posts van voorgaande jaren te zien. Ga hiervoor naar je profiel en tik op het klokpictogram bovenaan het scherm. Dit brengt een feed van je posts van voorgaande jaren naar voren.

Door Toney

Vergelijkbare artikelen

Wat te mailen als iemand niet reageert? :: Wat is HDR op je tv?
Handige links