Huis > H > Hoe Zet Je Usb Debugging Uit?

Hoe zet je USB debugging uit?

Ga naar Instellingen. Tik op SystemDeveloper-opties > . Ga naar USB-foutopsporing en draai de schakelaar om deze uit te schakelen. Wacht enkele minuten totdat de wijzigingen op uw apparaat zijn geregistreerd voordat u toegang probeert te krijgen tot uw werk- of schoolresources.

Lees verder

Bovendien, hoe zet je usb debugging aan?

Er zijn twee manieren om USB debugging in te schakelen. De eerste is om de Android Debug Bridge (ADB) te gebruiken, wat een opdrachtregeltool is waarmee u opdrachten naar uw Android-apparaat kunt sturen. De tweede is om het menu Instellingen op je Android-toestel te gebruiken.
Om ADB te gebruiken, moet u eerst uw Android-toestel op uw computer aansluiten met een USB-kabel. Open vervolgens een opdrachtprompt of terminal en navigeer naar de platform-tools map van de Android SDK. Vanaf hier kunt u het volgende commando uitvoeren:
adb devices
Dit geeft een lijst van de apparaten die op uw computer zijn aangesloten. Zoek uw Android-apparaat in de lijst en controleer of het woord "apparaat" ernaast staat. Als er "unauthorized" staat, moet u USB debugging op uw apparaat inschakelen. Ga hiervoor naar het menu Instellingen op uw toestel, selecteer "Opties voor ontwikkelaars" en vink de optie "USB-foutopsporing" aan.
Zodra USB debugging is ingeschakeld, kunt u het volgende commando naar uw toestel sturen:
adb shell
Dit zal een shell openen op uw toestel. Van hieruit kunt u commando's geven aan uw toestel alsof u een terminal gebruikt.

Door Willette Honyumptewa

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn USB instellingen? :: Hoe converteer je een video naar MP4?
Handige links