Huis > I > Is Adblock Gratis?

Is AdBlock gratis?

Adblock Plus is een gratis extensie die het mogelijk maakt om je webervaring aan te passen en te beheren. Blokkeer vervelende advertenties, schakel tracking uit, blokkeer sites die erom bekend staan dat ze malware verspreiden, en nog heel veel meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik reclame weg van google?

Gepersonaliseerde advertenties uitzetten
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.
Wat is total AdBlock?
AdBlock neemt deel aan het Acceptable Ads-programma, wat betekent dat niet-opdringerige advertenties niet standaard worden geblokkeerd. Maar het is eenvoudig om je af te melden in de instellingen van AdBlock als je alle advertenties volledig wilt blokkeren.

Hoe schakel ik ad blocker uit?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat de methoden voor het uitschakelen van advertentieblokkers variëren afhankelijk van de specifieke software die wordt gebruikt. Enkele algemene tips die kunnen werken voor de meeste advertentieblokkers zijn echter:
Kijk in de documentatie of Help-sectie van de software voor specifieke instructies over het uitschakelen ervan.
-Als er een optie is om specifieke websites te "whitelisten", probeer dan de website waar u problemen mee heeft toe te voegen aan de whitelist en kijk of dat het probleem oplost.
Schakel de advertentieblokkering tijdelijk uit door de instructies van de software te volgen. Dit kan inhouden dat u het programma afsluit of het instellingenmenu opent en de optie om advertenties te blokkeren deselecteert. Dus, hoe zet ik mijn adblocker aan? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die nodig zijn om een adblocker in te schakelen variëren afhankelijk van de gebruikte adblocker. De meeste adblockers kunnen echter worden ingeschakeld door de adblocker-extensie of -plugin voor uw webbrowser te installeren en vervolgens de instructies van de extensie of plugin te volgen. Bovendien moeten sommige adblockers worden geconfigureerd om met specifieke websites of browserinstellingen te werken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kan ik AdBlock in Google Chrome uitzetten?

Als u de Chrome-browser op een Windows-pc of een Android- of iOS-apparaat gebruikt, kan de interface er iets anders uitzien, maar het proces is nog steeds hetzelfde. Open uw Chrome-browser en ga verder naar Extensies. Tik eenvoudig op de drie verticale stippen die u in de rechterbovenhoek van uw browser kunt vinden.
Kun je reclames verwijderen?
Ongewenste reclame blokkeren met een Adblocker

Om de vervelende reclame op het internet te kunnen verwijderen kan er gebruik gemaakt worden van een extensie. Een extensie is een programma dat binnen de browser wordt geïnstalleerd. Door de extra functionaliteit kun je dan de reclame blokkeren.

Mensen vragen ook: waarom krijg ik bepaalde reclames te zien?

Google heeft op hulppagina's redenen gepubliceerd waarom mensen bepaalde advertenties te zien krijgen. Daarvoor worden verschillende gegevens van gebruikers verwerkt. Iemand met een Google-account die leeftijd en geslacht heeft ingevuld, krijgt op basis daarvan advertenties te zien die binnen dat profiel passen.
Dus, hoe voorkom ik reclame op mijn telefoon? Er zijn een paar manieren om reclame op je telefoon te vermijden. Eén manier is het downloaden van een ad blocker. Ad blockers werken door te voorkomen dat advertenties op websites worden geladen. Er zijn een paar verschillende ad blockers beschikbaar om te downloaden, en ze variëren in termen van effectiviteit. Een andere manier om reclame op je telefoon te vermijden is het gebruik van een webbrowser met een ingebouwde advertentieblokker. De webbrowser Brave heeft bijvoorbeeld een advertentieblokker die standaard is ingeschakeld. Ten slotte kunt u reclame ook vermijden door een mobiel apparaat te gebruiken dat geen internetverbinding heeft.

Men kan zich ook afvragen: waarom krijg ik geen reclame folders?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u geen reclamefolders ontvangt:
1. De bedrijven die gewoonlijk reclamefolders versturen, hebben uw adres misschien niet op hun verzendlijst staan. Om dit te verhelpen, kunt u contact opnemen met bedrijven in uw omgeving en vragen om op hun verzendlijst te worden geplaatst.
2. Uw postbode kan de folders per ongeluk weggooien bij het bezorgen van uw post. Als u denkt dat dit het geval is, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke postkantoor en hen vragen een oogje in het zeil te houden voor reclamefolders die voor uw adres bestemd zijn.
3. Er kan een probleem zijn met de bezorging van reclamefolders in uw omgeving. Ook hier kunt u proberen contact op te nemen met uw plaatselijke postkantoor of bedrijven in uw omgeving om te zien of er bekende problemen zijn met de bezorging van reclamefolders op uw adres.

Door Rollie

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de adblocker? :: Hoe advertenties blokkeren op smartphone?
Handige links