Huis > K > Kan Geen Apps Downloaden Google Play?

Kan geen apps downloaden Google Play?

De cache van Google Play Store wissen

(Deze optie kan verschillen, afhankelijk van uw apparaat.) Schuif naar Alles en schuif omlaag naar Google Play Store-app. Open de app-details en tik op de knop Nu stoppen. Tik op de knop Cache wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan Firefox op een Chromebook?

Firefox kan nu op Chromebooks en andere apparaten met ChromeOS worden geïnstalleerd. Kun je op een Chromebook Windows installeren? Windows op Chromebook installeren

Stop de usb-stick met daarop het Windowsinstallatiebestand in de Chromebook. Het kan zijn dat de Chromebook meteen Windows pakt als besturingssysteem. Anders moet je tijdens het inschakelen direct op de Esc-knop drukken en in het volgende scherm de usb-stick selecteren.

Kan ik Ziggo kijken op een Chromebook?

Ja, je kunt Ziggo kijken op een Chromebook. Daarvoor moet je de Chrome-browser gebruiken en de Ziggo TV-app installeren. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je Ziggo TV-kanalen en on-demand content bekijken. Heeft Chromebook toekomst? Chromebooks zijn een type laptop waarop het Chrome OS van Google wordt uitgevoerd. Ze zijn ontworpen voor gebruik met een internetverbinding en zijn doorgaans betaalbaarder dan andere soorten laptops.
Aangezien ze ontworpen zijn voor gebruik met een internetverbinding, hebben ze misschien geen toekomst als internetverbindingen minder gangbaar worden. Ze zouden echter ook populairder kunnen worden als mensen steeds vaker laptops gebruiken voor internetactiviteiten.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dit in overweging nemend, heeft een chromebook een virusscanner nodig?

Een Chromebook is automatisch beschermd tegen virussen en heeft geen losse virusscanner nodig. Je online opgeslagen bestanden beschermt Google voor je en daardoor hebben bedreigingen en virussen weinig effect op het besturingssysteem en de Chromebook zelf. Zo weet je zeker dat een Chromebook altijd veilig is. Hoe krijg je een app op je bureaublad? Druk op het bureaublad en houd het ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer daarna Nieuw > Snelkoppeling. Voer de locatie van het item in of selecteer Bladeren om het item te zoeken in Verkenner, selecteer de locatie en selecteer OK.

Hoe zet je Google Chrome op je bureaublad?

Snelkoppeling maken

  1. Start Chrome.
  2. Typ in de adresbalk de website die u wilt opslaan.
  3. Druk op het toetsenbord op de Enter-toets om de site te openen.
  4. Klik rechtsboven op de knop met de drie stipjes.
  5. Wijs Meer hulpprogramma's aan.
  6. Klik in het menu dat links uitklapt op Snelle link maken.
Trouwens, waar zijn mijn snelkoppelingen gebleven? De snelkoppelingen zijn verdwenen omdat ze zijn opgeslagen in de map AppData. AppData is een verborgen map op uw computer. Als u de snelkoppelingen wilt herstellen, moet u de AppData map openen en de snelkoppelingenmap zoeken.

Kun je WhatsApp op 2 apparaten hebben?

Ja, dat kan. WhatsApp kan worden geïnstalleerd op zowel een smartphone als een tablet. Echter, je kunt maar op één apparaat tegelijk inloggen. Als je inlogt op een tweede apparaat, wordt je automatisch uitgelogd op het eerste apparaat.

Door Orfurd

Vergelijkbare artikelen

Kan app niet vinden op Samsung tv? :: Kun je met een Chromebook whatsappen?
Handige links