Huis > H > Hoe Filmpjes Aan Elkaar Plakken Gratis?

Hoe filmpjes aan elkaar plakken gratis?

De 11 beste gratis video-editors
  1. Splice (mobiele app – iOS en Android)
  2. Magisto (mobiele app – iOS en Android)
  3. Videoshop (mobiele app – iOS en Android)
  4. Quik (mobiele app – iOS en Android)
  5. Wondershare FilmoraGo (mobiele app – iOS, Android)
  6. Powerdirector (mobiele app – Android)
  7. OpenShot (software – Windows, Mac)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe kan je 2 video's naast elkaar zetten?

Om twee video's naast elkaar te plaatsen, kunt u iMovie of VSDC kiezen. Maar als u professionele films moet maken, is AnyMP4 Video Converter Ultimate de gewenste video-editor die u nooit mag missen.
Welke programma's gebruiken Youtubers?
Top 5 Vlog-bewerkingssoftware voor Vloggers
  • Filmora Video Editor. Filmora Video Editor is één van de beste software voor het bewerken van een vlog voor beginners.
  • iMovie.
  • Windows Movie Maker.
  • Pinnacle Studio.
  • Final Cut Pro:

Hoe knippen in Video Editor Windows 10?

Er zijn een paar manieren om video's te knippen in Windows 10's Video Editor.
De eerste manier is om het splitsen te gebruiken. Om dit te doen selecteert u het splitsgereedschap in de werkbalk en klikt en sleept u het over het gedeelte van de video dat u wilt uitknippen. De video wordt in twee delen gesplitst op het punt waar u hebt geklikt en gesleept. U kunt dan het gedeelte dat u niet wilt verwijderen.
De tweede manier is om het trimgereedschap te gebruiken. Selecteer hiervoor het trimgereedschap in de werkbalk, klik en sleep het over het gedeelte van de video dat u wilt knippen. De video wordt bijgesneden vanaf het begin of het einde, afhankelijk van de richting waarin u het gereedschap hebt gesleept.
De derde manier is om het bijsnijden te gebruiken. Hiervoor selecteert u het bijsnijden-gereedschap in de werkbalk, en klikt en sleept u het over het gedeelte van de video dat u wilt uitsnijden. De video wordt van alle kanten bijgesneden, en het geselecteerde deel wordt verwijderd. Dit in overweging nemend, hoe mp4 knippen? De meest gebruikelijke manier om een MP4-bestand te knippen is met een videobewerkingsprogramma. Veel programma's hebben een functie "knippen" of "trimmen" waarmee u het gedeelte van de video kunt selecteren dat u wilt behouden en de rest kunt verwijderen. Zodra u het gedeelte hebt geselecteerd dat u wilt behouden, kunt u de bijgeknipte video opslaan als een nieuw MP4-bestand.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Is WeVideo gratis?

WeVideo is een online videobewerkingsprogramma waarmee je video's kan bewerken en monteren. De mogelijkheden in de gratis versie zijn beperkt, maar je kan er prima de belangrijkste technieken en concepten van videobewerking mee leren.
Hoe video bewerken in Windows?
Gebruik de video-editor in de app Foto's voor het maken van diavoorstellingen met video waarin uw foto's en video's worden gecombineerd met muziek, beweging, tekst en meer. U kunt zelfs bewegende 3D-effecten, zoals sterren of vuurwerk, toevoegen.

Kan je een video bijsnijden?

Open VLC en ga naar "Tools" en vervolgens "Aanpassingen en Effecten". 2. Kies "Video-effecten" en vervolgens "Bijsnijden". Kies het gedeelte dat u wilt bijsnijden en snijd de video bij.
Dienovereenkomstig, waarom werkt video editor niet? Er zijn vele mogelijke redenen waarom een videobewerkingsprogramma niet werkt zoals verwacht. Enkele veel voorkomende problemen zijn incompatibele bestandsformaten, onjuiste codecs of corrupte bestanden. Bovendien heeft de video-editor misschien niet de nodige functies voor de gewenste taak.

Dus, is movavi video editor gratis?

Nee, Movavi Video Editor is niet gratis. Het is een betaalde videobewerkingssoftware.

Door Shuman Mhosin

Vergelijkbare artikelen

Hoe neem je een akoestische gitaar op? :: Hoe kan je video's bewerken?
Handige links