Huis > H > Hoe Vind Ik Gearchiveerde Chats Terug?

Hoe vind ik gearchiveerde chats terug?

Hoe archiveer je een chat op WhatsApp?

  1. Ga naar je chatoverzicht en swipe naar links bij de chat die je wil archiveren.
  2. Je ziet de optie 'meer' en 'archiveer' staan.
  3. Klik op archiveer en de chat verdwijnt naar je archief.
  4. Om gearchiveerde chats in te zien schuif je je chatscherm naar beneden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik beeldscherminstellingen?

De meeste geavanceerde weergave-instellingen van eerdere versies van Windows zijn nu beschikbaar op de pagina met weergave-instellingen.

Men kan zich ook afvragen: kun je je whatsapp geschiedenis terughalen?

Je back-up herstellen: Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen. Wat wil zeggen archiveren? Archiveren is het duurzaam toegankelijk maken en houden van informatie. Zodat deze nu en in de toekomst bruikbaar is. Voor iedereen die het recht heeft om de informatie in te zien. Niet alle informatie wordt blijvend bewaard.

Hoe kom ik in mijn archief?

Er zijn een paar verschillende manieren om toegang te krijgen tot uw archief. Eén manier is inloggen op uw account en dan klikken op de link "Mijn archief" die zich in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt. Zodra u op de pagina Mijn archief bent, ziet u een lijst met alle bestanden in uw archief. U kunt op elk bestand klikken om het te openen.
Een andere manier om toegang te krijgen tot uw archief is om naar de sectie "Archieven" van de website te gaan. Op de pagina Archief ziet u een lijst van alle beschikbare archieven. U kunt klikken op de naam van het archief dat u wilt openen. Zodra u in het archief bent, kunt u door de beschikbare bestanden bladeren. Hoe haal je app uit archief? Er zijn een paar manieren om een app uit een archief te halen:
1. Als de app nog steeds beschikbaar is in de App Store, kunt u hem daar opnieuw downloaden.
2. Als de app niet meer beschikbaar is in de App Store, kunt u kijken of hij beschikbaar is op een website van derden zoals AppShopper of iOS Archive.
3. Als de app niet beschikbaar is in de App Store of op een website van derden, kunt u proberen rechtstreeks contact op te nemen met de ontwikkelaar om te zien of hij u een kopie van de app kan bezorgen.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik mijn accounts op de iPhone?

De agenda kan worden gebruikt om 'Rekeningen' te openen. Contacten en Notities kunnen worden gebruikt om de informatie voor uw accounts te openen. Het overzicht van alle accounts zal altijd toegankelijk zijn, ongeacht welke app-instellingen u opent.

Trouwens, waar vind ik gearchiveerde apps?

Scrol in het scherm CHATS helemaal naar boven. Tik op Gearchiveerd. Hoe kan ik gearchiveerde mail terughalen? Gearchiveerde berichten terugplaatsen in je inbox

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Ga naar het gearchiveerde bericht.
  3. Schakel het selectievakje naast het bericht in.
  4. Klik bovenaan op Naar inbox verplaatsen .

Waarom staat gearchiveerd bovenaan WhatsApp?

WhatsApp Gearchiveerd

Bovenin beeld is de snelkoppeling 'Gearchiveerd' te zien. De functie is beschikbaar gekomen middels een server-side update. De gearchiveerde berichten zelf zijn niet nieuw in WhatsApp. Sinds 2014 is het in WhatsApp mogelijk om een chat met iemand te verbergen uit de chatlijst.
Kan je iemand anders zijn WhatsApp lezen? Nee, je kunt niet zomaar iemand anders zijn WhatsApp lezen. WhatsApp maakt gebruik van end-to-end-encryptie, wat betekent dat alleen de gebruikers die een conversatie aangaan, de berichten kunnen lezen. Er is geen manier voor WhatsApp of voor een andere partij om in te schatten of te lezen wat er in een WhatsApp-bericht wordt besproken.

Wat gebeurt er als je de app WhatsApp verwijderd?

Als je de WhatsApp-app verwijdert, worden alle berichten die je hebt opgeslagen op je telefoon verwijderd. Dit betekent ook dat je geen toegang meer hebt tot de chatgeschiedenis die je hebt opgeslagen op de WhatsApp-servers. Als je de app weer installeert en opnieuw inlogt, wordt je chatgeschiedenis opnieuw opgehaald van de servers.

Door Odie Hoznour

Vergelijkbare artikelen

Waar worden de berichten van WhatsApp bewaard? :: Hoe haal ik een gearchiveerde chat terug?
Handige links