Huis > H > Hoe Kom Je In Contact Met Microsoft?

Hoe kom je in contact met Microsoft?

Consumenten. Als consument kun je terecht bij onze klantenservice 020-5001500.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft-account?

Fix Windows inlog problemen. U moet uw internetverbinding controleren. Als u uw wachtwoord niet weet, controleer het dan. Uw PIN-code moet opnieuw worden ingesteld. Uw wachtwoord moet opnieuw worden ingesteld. U moet zich aanmelden met een andere account. Meld u aan in de veilige modus. Een tijdelijk profiel is vereist om u aan te melden.

Waar vind ik het beheercentrum?

Bekijk: Het beheercentrum in vereenvoudigde weergave

Meld u aan bij Office.com met uw werkaccount en selecteer het startprogramma voor apps. Als u gemachtigd bent om toegang te krijgen tot het beheercentrum, ziet u de beheerder in de lijst.
Wat dit betreft, is microsoft support gratis?
Contact opnemen met ons

Krijg betaalde technische ondersteuning voor on-premises Microsoft-producten en -services. Krijg hulp bij het kiezen van een Microsoft-product of vraag om een vorige aanschaf van de onlinewinkel of gewone winkel.

Wie is de beheerder van mijn Microsoft-account?

De beheerder van een Microsoft-account is de persoon die de account heeft aangemaakt. De beheerder kan een individu zijn of een organisatie, zoals een school of bedrijf. De beheerder heeft volledige controle over de account en kan wijzigingen aanbrengen in de instellingen, waaronder het toevoegen of verwijderen van mensen van de account. Waarom kan ik Microsoft niet bellen? Er zijn een paar redenen waarom u Microsoft mogelijk niet kunt bellen. De meest voorkomende reden is dat uw account niet is ingesteld om telefonische ondersteuning te ontvangen. U kunt dit controleren door naar de Microsoft-ondersteuningswebsite te gaan en u aan te melden met uw Microsoft-account. Als u geen optie ziet om telefonisch contact op te nemen, betekent dit dat uw account niet is ingesteld voor telefonische ondersteuning.
Een andere reden waarom u Microsoft niet kunt bellen, is omdat u belt vanuit een land dat Microsoft niet ondersteunt. Microsoft biedt slechts voor een paar landen telefonische ondersteuning, dus als u belt vanuit een land dat niet wordt ondersteund, krijgt u geen verbinding.
Tot slot is het ook mogelijk dat de telefonische ondersteuningslijnen van Microsoft momenteel bezet of gesloten zijn. Microsoft heeft een beperkt aantal medewerkers voor telefonische ondersteuning, dus tijdens drukke tijden is het mogelijk dat alle medewerkers momenteel andere klanten helpen en geen nieuwe gesprekken kunnen aannemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn Microsoft-account herstellen?

U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen door het e-mailadres, telefoonnummer of de Skype-naam in te voeren waarmee u zich aanmeldt. U wordt gevraagd waar u de beveiligingscode vandaan wilt halen. Selecteer Code verzenden om de gevraagde informatie in te voeren.

Wat is de mail van Microsoft?

Denk daarbij aan OneDrive, Outlook.com, Office, Foto's en Skype. Gebruikers van Windows 10 of 11 kunnen met dit account ook inloggen en apps downloaden op hun computer. Iedereen met een e-mailadres dat eindigt op @hotmail.com, @live.nl, @live.com of @outlook.com, heeft automatisch ook al een Microsoft-account.
Daarvan, hoe log je in op office 365?
Aanmelden bij de webversie van Office:
  1. Ga naar www.Office.com en selecteer Aanmelden.
  2. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
  3. Selecteer het Startprogramma voor apps en selecteer vervolgens een Office-app om deze te gebruiken.

Hoe installeer je Office 365?

Office-apps installeren

Meld u aan bij het Microsoft 365-beheercentrum en kies Office-software. Onder Taal, kiest u de taal die u wilt gebruiken en kies vervolgens Installeren. Klik op Uitvoeren als u hierom wordt gevraagd.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik outlook bellen? Er zijn een paar manieren om outlook op te roepen:
1. U kunt de Outlook-toepassing op uw computer openen.
2. U kunt naar de Outlook-website gaan en u aanmelden bij uw account.
3. U kunt de mobiele app van Outlook gebruiken.

Bovendien, hoe kan ik mijn microsoft account veranderen?

Er zijn een paar manieren om uw Microsoft-account te wijzigen:
U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen door naar de beveiligingspagina van uw Microsoft-account te gaan.
U kunt uw wachtwoord ook wijzigen door naar de aanmeldingspagina van de Microsoft-account te gaan en op de koppeling "Wachtwoord vergeten?" te klikken.
Als u het e-mailadres van uw Microsoft-account moet wijzigen, gaat u naar de beveiligingspagina van de Microsoft-account.
U kunt uw e-mailadres ook wijzigen door naar de aanmeldingspagina van de Microsoft-account te gaan en op de koppeling "E-mailadres vergeten?" te klikken.
Als u uw Microsoft-accountnaam moet wijzigen, kunt u dit doen via de profielpagina van de Microsoft-account.

Door Napier

Vergelijkbare artikelen

Waar zit Microsoft in Nederland? :: Kan niet terug naar herstelpunt?
Handige links