Huis > H > Hoe Google Play Store Opnieuw Installeren?

Hoe Google Play Store opnieuw installeren?

Download Play Store op je Android-telefoon of -tablet

Ga op je telefoon of tablet via de browser naar onze website om Play Store voor Android te downloaden. Zodra de download voltooid is, klik je op Installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe kan ik Google Play services updaten?

De Google Play Store updaten
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Instellingen Over. Play Store-versie.
  4. Als de Play Store up-to-date is, krijg je een bericht. Tik op OK. Als er een update beschikbaar is, wordt deze over een paar minuten automatisch gedownload en geïnstalleerd.
Bovendien, waarom wordt google play services niet ondersteund door uw apparaat?
Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt.

Waarom stopt Play Store?

Er zijn een paar redenen waarom de Play Store kan stoppen op uw apparaat. Eén reden kan zijn dat je een zwakke internetverbinding hebt. Een andere reden kan zijn dat uw apparaat niet compatibel is met de Play Store. Tot slot kan de Play Store offline zijn voor onderhoud. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik play store weer op mijn telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om de Play Store terug op uw telefoon te krijgen als deze is verwijderd. De eerste manier is om te proberen het te downloaden van de Google Play-website. Als dat niet werkt, kunt u proberen het APK-bestand van een vertrouwde website te downloaden en het handmatig te installeren. Als u de Play Store nog steeds niet kunt terugkrijgen, moet u uw telefoon mogelijk in de fabriek resetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe kan je Play Store downloaden?

Op oudere toestellen waar je de optie Onbekende bronnen hebt ingeschakeld, wordt de Play Store geïnstalleerd. Je zult het dan kunnen vinden in je apps lade of op een van je startschermen, afhankelijk van welk type Android telefoon je gebruikt.
Daarvan, wat gebeurt er als ik google play services verwijderd?
Belangrijk: Als je gegevens of opslag van Google Play-services wist, kan bepaalde informatie die op je apparaat is opgeslagen, zoals ov-kaarten, COVID-kaarten en virtuele betaalkaarten die in Google Pay zijn opgeslagen, worden verwijderd. op je Android-telefoon of -tablet. Alle apps bekijken.

Wat moet je doen als Google Play services is gestopt?

Wanneer jij steeds op je Samsung of andere Android smartphone de melding Google Play Store is gestopt krijgt probeer één van deze oplossingen:
  1. Play Store cache legen.
  2. Play Store gegevens wissen.
  3. Play Store updates verwijderen.
  4. Play Services cache en gegeven wissen.
  5. Google account opnieuw installeren.
Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn apps niet updaten? Er zijn een paar redenen waarom u uw apps mogelijk niet kunt bijwerken. Eén reden kan zijn dat uw apparaat niet met internet is verbonden. Een andere reden kan zijn dat u niet genoeg opslagruimte op uw apparaat hebt om de updates te downloaden. Tot slot is het ook mogelijk dat de app store plat ligt of technische problemen heeft.

Dus, wat moet je doen als je apparaat niet compatibel is met de versie?

Het beste zou zijn om te controleren of er updates beschikbaar zijn om te zien of het compatibiliteitsprobleem is opgelost. Als er geen updates beschikbaar zijn, kunt u overwegen een nieuw apparaat aan te schaffen dat compatibel is met de software.

Door Boles

Vergelijkbare artikelen

Kan Google Play-services niet updaten? :: Hoe vorige versie Excel document terughalen?
Handige links