Huis > H > Hoe Kun Je Een App Delen?

Hoe kun je een app delen?

Delen
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren.
  4. Tik op het tabblad Overzicht naast Apps delen op Sturen.
  5. Selecteer welke apps je wilt delen.
  6. Tik op Sturen.
  7. Kies naar wie de apps moeten worden gestuurd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je je scherm delen met iemand?

Om een scherm te delen, klikt u op Mijn scherm delen. U wordt gevraagd een scherm te kiezen om aan de werknemer te tonen. Standaard is uw bureaublad geselecteerd. Zodra u hebt gekozen welk scherm u wilt delen, klikt u op de knop Scherm delen starten.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik een app delen?

Apps delen met Dichtbij delen

Open de Google Play Store. Ga naar 'Mijn apps en games' in het zijmenu. Open het nieuwe menu 'Apps delen' Selecteer de app of game die je wilt delen.
Bovendien, kun je 2 e-readers op 1 kobo account?
Op hoeveel apparaten tegelijk kan ik Kobo Plus gebruiken? Het abonnement is gekoppeld aan je bol.com account. Je persoonlijke account kun je aan 5 apparaten tegelijk koppelen.

Kan Kobo plus op meerdere apparaten?

Kobo plus kan worden gebruikt op meerdere apparaten zolang ze verbonden zijn met het internet. U kunt op elk apparaat inloggen op uw account en uw boeken lezen. Waarom niet alle boeken op Kobo plus? De reden waarom niet alle boeken op Kobo plus staan, is dat uitgevers nog niet al hun boeken in dit formaat beschikbaar hebben gesteld. Kobo plus is een nieuwe dienst en het zal enige tijd duren voordat alle uitgevers meedoen. In de tussentijd kun je nog steeds genieten van een grote selectie boeken op Kobo plus.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een lijst delen op WRTS?

U vindt uw openbare profiel onderaan in het paarse menu. U kunt de optie Delen met anderen inschakelen als uw lijst niet op uw openbare profiel staat.

Dit in overweging nemend, kan ik een ebook lezen op mijn ipad?

Als het een Epub is, zie je een link om het boek te openen met Apple Boeken (voorheen iBooks). Deze kan ook overweg met PDF's. Daarna staat het boek op je iPad of iPhone. [2] De traditionele methode werkt via iTunes, waarbij je het bestand aan iBooks koppelt, terwijl je je iPad of iPhone aangesloten hebt.
Dienovereenkomstig, hoe zet ik boeken van mijn computer op mijn ipad?
Sluit je iPad of iPhone aan op de computer met de usb-kabel. Geef als daarom gevraagd wordt toestemming op het mobiele apparaat voor de koppeling. De app iTunes opent automatisch op je pc. Klik in iTunes in het vak links bij Apparaten op je iPad of iPhone.

Daarvan, waar vind ik mijn boeken?

Bibliotheek: Tik hierop om alle boeken, audioboeken, reeksen en pdf's te zien je in de Book Store hebt gedownload of handmatig aan je bibliotheek hebt toegevoegd. Tik op 'Verzamelingen' om je boeken weer te geven in verzamelingen zoals 'Leeslijst', 'Mijn fragmenten', 'Audioboeken' en 'Gelezen'.
Daarvan, hoe boeken synchroniseren? De boeken kunnen gesynchroniseerd worden door de functie 'Book Sync' in de calibre voorkeuren te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de boeken op het apparaat in dezelfde volgorde staan als in de calibre bibliotheek.

Is Apple Books gratis?

Nee, Apple Books is niet gratis. Er zijn kosten verbonden aan het kopen en downloaden van boeken uit de Apple Books winkel.

Door Elle Krudop

Vergelijkbare artikelen

Hoe deel je je scherm iPhone? :: Hoe kan ik een ibook doorsturen?
Handige links