Huis > W > Wat Is Opvangen?

Wat is opvangen?

` iets wat door de lucht beweegt, vastpakken vb: ik kon de bal nog net opvangen het toevallig horen vb: ik heb iets opgevangen over de vakantieplannen iemand helpen met zij... 1) Afvangen 2) Helpen 3) Horen 4) Horen zeggen 5) Incasseren 6) Intercepteren 7) Kalmeren (jeugdt.)

Lees verder

Dienovereenkomstig, wat is teruggelopen?

teruglopen - Werkwoord 1. ergatief verminderen ♢ De inflatie liep afgelopen jaar terug. 2. ergatief weer naar het beginpunt van een route lopen ♢ Hij kocht de krant en liep terug naar huis.
Je kunt ook vragen wat is de betekenis van complex?
complex - Bijvoeglijk naamwoord 1. ingewikkeld, moeilijk, uit veel onderdelen bestaand ♢ Juridisch is dit een complexe zaak.

Dit in overweging nemend, wat maakt iets complex?

Er is niet één antwoord op deze vraag, want het is relatief. Wat de ene persoon als complex beschouwt, vindt een andere persoon dat niet. In het algemeen wordt iets als complex beschouwd als het veel onderdelen heeft of als het moeilijk te begrijpen of uit te leggen is. Dus, wat is een ander woord voor complex? Er is niet één woord dat dezelfde betekenis heeft als complex. Woorden met een vergelijkbare betekenis zijn echter gecompliceerd, betrokken en ingewikkeld.

Wat is een complexe samenleving?

het ingewikkeld en moeilijk zijn Voorbeelden: `de complexiteit van de hedendaagse samenleving`, `de complexiteit van een probleem`, `Een organisa...
Wat is een complexe zorgsituatie?
Soms sluit het beschikbare zorgaanbod niet goed aan bij de zorgvraag van een persoon. Of zijn er misverstanden in de communicatie. Als het dan niet lukt om passende zorg te organiseren, spreken we van een complexe zorgsituatie.

Dus, wat maakt een patiënt complex?

Bij complexe zorg moet echt per patiënt gekeken worden, waarbij de wensen, verwachtingen en omgeving van de patiënt een rol spelen. Hier moet dan ook goed naar geluisterd worden door zorgverleners. Het draait bij complexe zorg meer om persoonsgerichte zorg.
Wat maakt iets een complex probleem? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van het individu en zijn ervaringen. In het algemeen is een complex probleem echter een probleem met meerdere variabelen en factoren die het resultaat kunnen beïnvloeden. Het is vaak moeilijk om één enkele oplossing te vinden die in alle gevallen werkt, en het kan veel vallen en opstaan vergen om een doeltreffende oplossing te vinden. Bovendien zijn complexe problemen vaak dynamisch, wat betekent dat ze in de loop van de tijd kunnen veranderen en moeilijk te voorspellen zijn.

Wat is een ander woord voor abrupt?

Het woord "abrupt" kan worden vervangen door "plotseling".

Door Caroline

Is synoniem? :: Hoeveel symmetrie Assen heeft een ruit?
Handige links