Huis > H > Hoe Werkt Atlasti?

Hoe werkt Atlasti?

Met Atlas. ti kun je op systematische wijze allerlei kwalitatieve gegevens analyseren: observaties, interviewverslagen, documenten, audio- en videomateriaal en foto's. Dat doe je met behulp van projecten die je in het programma aanmaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Mensen vragen ook: wat is in vivo coderen?

Het coderen van een tekst waarbij je gebruik maakt van woorden die voorkomen in de tekst.
Welke vormen van coderen zijn er?
Zoals gezegd zijn er drie fases. De eerste is het open coderen, als tweede heb je axiaal coderen, en als laatste heb je selectief coderen.

Wat dit betreft, wat is gesloten coderen?

Gesloten codering is een proces waarbij codenummers aan gegevens worden toegekend zodat de gegevens kunnen worden geanalyseerd. Dit gebeurt door een codeboek op te stellen, een document waarin alle codes en hun overeenkomstige betekenis worden opgesomd. Het codeboek wordt gebruikt om de gegevens te vertalen van hun ruwe vorm naar de gecodeerde vorm. Wat is coderen marketing? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen, maar in het algemeen verwijst marketingcodering naar het gebruik van code (met inbegrip van maar niet beperkt tot HTML, CSS en JavaScript) om marketingcampagnes op te zetten en/of marketinggerelateerde inhoud op websites te creƫren en/of te volgen.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Wat dit betreft, welke informatie kun je uit je administratie halen?

Door je administratie goed in te richten, kun je alle kosten naar soort verdelen. Denk bijvoorbeeld aan huisvestingskosten en verkoopkosten. Om te kunnen bepalen hoe je een bedrag in je administratie moet coderen, heb je het brondocument nodig: je kasbon, je in- of verkoopfactuur, of je bankafschrift.
Wat is Boekstukdatum?
De datum/periode waarop het financiƫle feit (boeking) betrekking heeft.

Dienovereenkomstig, wat is een boekstuk nummer?

Een boekstuknummer gebruik je om stukken / documenten zoals inkoopfacturen op zo'n manier op te slaan, zodat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan (jaar)cijfers. De (oplopende) boekstuknummers zijn referenties naar je documenten. Het is dus eigenlijk een soort 'tag'.
Mensen vragen ook: wat is een code nederlands? Een code dutch is een code die de Nederlandse politie gebruikt om met elkaar te communiceren.

Men kan zich ook afvragen: wat is een a-codering bij bkr?

Bij bkr is een a-code een code die wordt gebruikt om een bepaald type alcoholhoudende drank te identificeren.

Door Kamat

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je letters met tekens? :: Wat is documenten coderen?
Handige links