Huis > H > Hoe Werkt Een Json?

Hoe werkt een JSON?

JSON bestaat uit twee bouwstenen:
  • Een verzameling naam/waarde paren. In de meeste programmeertalen noemt men dit object, record, struct, woordenboek, hash tabel, gesleutelde lijst of associatieve lijst.
  • Een gesorteerde lijst met waarden. In de meeste programmeertalen wordt dit array, vector, lijst of sequens genoemd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een json bestand openen?

Aanbevolen json-bestand te downloaden:
  1. Microsoft Notepad. Microsoft.
  2. Mozilla Firefox. Mozilla.
  3. Notepad++ Download.
Wat kun je met JSON?
JSON is de afkorting van "JavaScript Object Notation". Het is momenteel het meest populaire en gebruikte standaard formaat om data/gegevens/informatie uit te wisselen en op te slaan. JSON wordt vooral veel gebruikt om data van een server te versturen naar een webpagina.

Wat is een JSON schema?

JSON-schema is een JSON-object dat de structuur van een JSON-object definieert. Het kan worden gebruikt om een JSON-object te valideren, om de structuur van een JSON-object te specificeren, of om de structuur van een JSON-array te specificeren. Waar staat JSON voor? JSON staat voor JavaScript Object Notation. JSON is een lichtgewicht formaat voor gegevensuitwisseling. JSON is taalonafhankelijk, gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te genereren en te parsen.

Door Decker

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een wachtwoord op een map Mac? :: Hoe open ik een indd Bestand?
Handige links