Huis > H > Hoe Mail Versturen Zonder Dat Adressen Zichtbaar Zijn?

Hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn?

E-mailen aan een groep mensen
  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Vervolgens, hoeveel ontvangers per mail?

Je kan max. 500 e-mail adressen in één mail gebruiken. Ga je daarboven, dan zal Gmail de mail niet versturen. Verder kan je ook niet meer dan 500 mailberichten per dag (24 uur) verzenden.
En nog een vraag, kun je een mail ongedaan maken?
Een verzonden bericht intrekken en vervangen

Klik in E-mail, in het navigatiedeelvenster, op Verzonden items. Open het bericht dat u wilt intrekken en vervangen. Klik op het tabblad Bericht en klik in de groep Acties op Andere acties. Klik vervolgens op Dit bericht intrekken.

Wat dit betreft, is bcc anoniem?

Nee, bcc is niet anoniem. Het e-mailadres van de bcc-ontvanger is zichtbaar voor alle andere ontvangers van de e-mail. Bovendien, is gmail anoniem? Nee, Gmail is niet anoniem. Uw Gmail-account is gekoppeld aan uw echte naam en identiteit. U kunt Gmail echter gebruiken zonder uw identiteit te onthullen door een Gmail-account aan te maken met een valse naam en een tijdelijk e-mailadres te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Wat voor spellen zijn er voor VR?

Iron Man PS VR is een van de beste virtual reality games. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een spel genaamd Gran Turismo GT Sport. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een concrete genie. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Er is een drive club. Het merk is Sony. Het platform is de PS4. Resident Evil 7 is compatibel met virtual reality. Het merk is Sony. Het platform is de PS4.

Je kunt ook vragen wie ziet bcc?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.
Hoeveel kan ik per mail versturen?
Hoeveel verzenden met Gmail? Je kunt tot 25 MB aan bijlagen sturen. Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage.

Trouwens, hoe kun je meerdere mails tegelijk versturen?

Meerdere berichten doorsturen als één gecombineerd bericht
  1. Klik in een van uw e-mailmappen op een van de berichten, houd Ctrlingedrukt en klik vervolgens op elk extra bericht.
  2. Klik in het menu Start op Doorsturen of druk op Ctrl+F op het toetsenbord.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een mail versturen naar meerdere adressen? Er zijn een paar manieren om een mail naar meerdere adressen te sturen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een mailinglijst. Mailinglijsten zijn een groep e-mailadressen waarnaar u in één keer e-mail kunt sturen. Een andere manier is het gebruik van de BCC-functie (blind carbon copy) in uw e-mailprogramma. BCC stuurt een kopie van de e-mail naar de adressen die u opgeeft zonder dat de andere ontvangers weten dat ze zijn opgenomen.

Hoe kan je een mail terughalen Outlook?

Er zijn een paar verschillende manieren om een mail Outlook te herstellen, afhankelijk van wat u moet herstellen en welk type Outlook u gebruikt.
Als u een verwijderde e-mail moet herstellen, kunt u dat doen door Outlook te openen en naar de map Verwijderde items te gaan. Vanaf hier kunt u met de rechtermuisknop klikken op de e-mail die u wilt herstellen en de optie selecteren om deze naar een andere locatie te verplaatsen, zoals uw Postvak IN.
Als u een oudere versie van een e-mail moet herstellen, kunt u dat doen door Outlook te openen en naar het tabblad Bestand te gaan. Van hieruit kiest u de optie om het hulpprogramma Herstel niet-opgeslagen items te openen. Vanaf hier kunt u de e-mail die u wilt herstellen selecteren en op de knop Herstellen klikken.
Als u een heel Outlook-gegevensbestand moet herstellen, kunt u dat doen door naar het tabblad Bestand te gaan en de optie Openen & Exporteren te selecteren. Vanaf hier selecteert u de optie Importeren/Exporteren en vervolgens kiest u de optie Exporteren naar een bestand. Hier kiest u de optie Outlook-gegevensbestand (.pst) en volgt u de aanwijzingen om uw gegevens te exporteren.

Door Mitzl

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een foto van Messenger doorsturen naar Whatsapp? :: Hoe zet ik mijn Contacten op mijn telefoon?
Handige links