Huis > H > Hoe Vertraag Je Een Video?

Hoe vertraag je een video?

Opmerking: Je moet Android-versie 5.0 of hoger hebben om video's op verschillende snelheden af te spelen.
  1. Ga naar een video.
  2. Tik één keer op de video en tik dan op Meer .
  3. Tik op Afspeelsnelheid.
  4. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe knip je een stuk uit een video?

Om een ongewenste fragment uit de video te knippen, plaatst u het rode markeringsteken aan het begin van de ongewenste scène en klikt u op het Schaar pictogram. Verplaats de rode markering vervolgens naar het einde van het ongewenste fragment en splits de clip nogmaals.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een mp4 inkorten?
Video Grabber
  1. Open uw browser en ga naar Video Grabber.
  2. Klik op "Video Converteren" en vervolgens op "Selecteer bestanden om te converteren". Selecteer het bestand dat u wilt bijsnijden zodra het venster verschijnt.
  3. Klik op "Bewerken" en geef het gewenste formaat aan.

Hoe maak je een video kleiner op iPhone?

Bepaal eerst welke video u kleiner wilt maken. Tik op de video om deze te selecteren en tik vervolgens op de knop "Bewerken" in de rechterbovenhoek van het scherm.
Tik vervolgens op de knop "Trimmen" onderaan het scherm. U ziet een tijdlijn van uw video verschijnen aan de bovenkant van het scherm.
Om je video kleiner te maken sleep je met je vinger de gele "start"-balk naar links, en de rode "eind"-balk naar rechts. Dit zal de delen van de video wegknippen die u niet wilt.
Wanneer u tevreden bent met uw selectie, tikt u op de knop "Trimmen" in de rechterbovenhoek van het scherm. Uw video wordt nu kleiner! Vervolgens, hoe kort ik een video in op iphone? Om een video op je iPhone in te korten, open je de app Foto's en selecteer je de video die je wilt bewerken. Tik op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik in de bewerkingsinterface op de knop in de rechterbenedenhoek die eruitziet als een doos met een pijl die uit de bovenkant komt. Dit opent een menu met opties voor het exporteren van de video. Selecteer "Een nieuwe video maken". In de volgende interface kunt u de begin- en eindpunten voor de nieuwe video selecteren door de schuifregelaars op de tijdlijn te verslepen. Als u klaar bent, tikt u op de knop "Maken" in de rechterbenedenhoek.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe vertraag je een video op TikTok?

Daarna kun je de TikTok-video's bewerken voordat je ze uploadt. Tik op de Effecten pictogram en kies de Time menu. Dan kun je een video op TikTok vertragen door op de te tikken Slow Motion effect.
Hoe video inkorten op ipad?
Houd in 'Kort fragment in' de aanwijzer op het fragment tot het inkortgereedschap verschijnt. Sleep het geselecteerde gedeelte van het fragment naar links of naar rechts. U sluit de functie voor het inkorten van fragmenten door op Return te drukken.

Wat dit betreft, kan je een timelapse vertragen?

Standaard start de app in de videomodus, herkenbaar aan de knop onderaan de balk rechts. Schakelen tussen beide modi is een kwestie van deze knop naar wens indrukken.
Kan je een video bijsnijden? Ja, u kunt een video bijsnijden. Om een video bij te snijden, moet u een videobewerkingsprogramma gebruiken. Er zijn veel verschillende videobewerkingsprogramma's beschikbaar, dus u moet er een kiezen die het beste bij u past. Zodra je een videobewerkingsprogramma hebt gekozen, moet je de video openen die je wilt bijsnijden. Vervolgens moet u het gedeelte van de video selecteren dat u wilt bijsnijden. Zodra u het gedeelte van de video hebt geselecteerd dat u wilt bijsnijden, moet u op de knop "bijsnijden" klikken.

Hoe kan ik een MP4 bestand bewerken?

Om een MP4-bestand te bewerken, hebt u videobewerkingssoftware nodig die MP4-bestanden kan openen en bewerken. Er zijn veel verschillende videobewerkingsprogramma's beschikbaar, dus u moet er een kiezen die aan uw behoeften voldoet en compatibel is met uw computer. Zodra u een videobewerkingsprogramma hebt gekozen, moet u het MP4-bestand in de software openen en de gewenste wijzigingen aanbrengen.

Door Wildon

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een 3D print? :: Hoe mail versturen met bijlagen?
Handige links