Huis > H > Hoe Ziet Een Goede Homepage Eruit?

Hoe ziet een goede homepage eruit?

Een goed design ondersteunt de inhoud, maar valt niet op. De inhoud is namelijk het allerbelangrijkste. Een goed design accentueert de belangrijke zaken, maar zal nooit afleiden. Drukke pagina's met tientallen knoppen, afbeeldingen en opvallende kleuren leiden jouw bezoekers alleen maar af.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede dagelijkse workout?

Als je moe wordt, zorg dan voor een goede houding. Halve burpee voor al je spieren. Squats voor de benen en de billen. Push-ups voor de borst en armen. Het is Superman voor je rug. Er zijn dips voor je armen. Er is een rotsvaste kern.

Vervolgens, wat is belangrijk voor een website?

De website moet snel laden, anders haken bezoekers af. De website moet goed werken op mobiel. De website inhoud moet doordacht zijn. De website moet de bezoeker direct duidelijk maken wat die op de website kan vinden en waar die dat kan vinden.
Dit in overweging nemend, wat is een content boomstructuur?
Vervolgens zou je daaronder bijvoorbeeld broeken en shirts kunnen hangen. En de shirts kun je dan weer onderverdelen in shirts met lange mouwen en met korte mouwen. Zo ontstaat er vanzelf een soort boomstructuur, waarbij het hoofdonderwerp bovenaan staat en alle subonderwerpen daaronder.

Mensen vragen ook: hoe schrijf je een voorlichtende webtekst?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een informatieve webtekst te schrijven hangt af van het onderwerp, het publiek en het doel van de tekst. Er zijn echter enkele algemene tips die kunnen helpen om je webtekst informatiever en effectiever te maken:
1. Houd het duidelijk en beknopt. Bij het schrijven voor het web is het belangrijk duidelijk en to the point te zijn. Webgebruikers hebben een korte aandachtsspanne en scannen een tekst vaak eerder dan dat ze hem woord voor woord lezen, dus zorg ervoor dat uw tekst gemakkelijk te lezen en te begrijpen is.
2. Gebruik koppen en subkoppen. Door uw tekst op te delen in kleinere stukken met koppen en subkoppen kunt u de tekst beter verteerbaar en gemakkelijker navigeerbaar maken.
3. Gebruik lijsten. Lijsten zijn een geweldige manier om informatie op het web te organiseren. Ze maken je tekst beter scanbaar en helpen lezers snel de informatie te vinden die ze zoeken.
4. Gebruik afbeeldingen en video's. Het toevoegen van visuele inhoud aan uw webtekst kan de tekst breken en visueel aantrekkelijker maken. Afbeeldingen en video's kunnen ook worden gebruikt om punten te illustreren of aanvullende informatie te geven.
5. Link naar gerelateerde bronnen. Als je een informatieve webtekst schrijft, is de kans groot dat je lezers andere bronnen nuttig vinden. Linken naar deze bronnen kan extra waarde bieden en je lezers helpen alles wat ze nodig hebben op één plek te vinden. Hoe schrijf je een content? Het schrijven van inhoud is het proces van het creëren van informatieve, boeiende en overtuigende inhoud voor uw publiek. Het kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld om een product te promoten, een dienst te verkopen of gewoon om informatie te delen. Er zijn een paar belangrijke elementen die alle goede stukken inhoud gemeen hebben:
1. Een pakkende kop: Een kop is het eerste wat je publiek te zien krijgt, dus die moet de aandacht trekken en relevant zijn voor de rest van de inhoud.
2. Boeiende tekst: De body copy is het belangrijkste deel van de inhoud, waar je je boodschap of verhaal deelt. Het moet interessant en gemakkelijk te lezen zijn, met een duidelijke structuur.
3. Een oproep tot actie: Een call to action is een uitspraak of vraag die je publiek aanspoort om een specifieke actie te ondernemen, zoals het inschrijven op je nieuwsbrief of het bezoeken van je website.
4. Visuele elementen: Visuele elementen, zoals afbeeldingen, infographics en video's, kunnen helpen om de tekst te breken en je inhoud boeiender te maken.
5. SEO-zoekwoorden: Het opnemen van relevante trefwoorden in je content helpt om hoger te scoren in zoekmachines, waardoor de kans groter is dat het gezien wordt door je doelgroep.

Gerelateerde artikelen

Wat is een goede camera voor beginners?

De beste camera's voor beginners zijn de Canon EOS 2000D.SLR camera en de Sony Alpha A6000.

Hoe begin je aan een tekst?

Begin bij het begin

De 'standaard' manier van schrijven is heel simpel. Je begint bij de eerste zin en schrijft door tot de laatste. Handig voor als je het verhaal al goed in je hoofd hebt zitten of als jouw tekst ook chronologisch opgebouwd is.
Waar op letten bij schrijven?
Goede teksten schrijven met deze 5 tips

Een van de tips van Kitty Kilian is om plaatjeswoorden te gebruiken. Niet groente maar spinazie. Gebruik woorden waar je direct een plaatje bij in je hoofd krijgt. Schrijf zoals je het aan je buurvrouw zou vertellen in een gesprek, dat is vaak een prima manier om te beginnen.

Mensen vragen ook: hoe schrijf je een motiverende tekst?

Wij geven je 6 tips voor het schrijven van een aansprekende wervende tekst.
  1. Beantwoord vier belangrijke vragen. De antwoorden op deze vragen geven een volledige omschrijving van je project.
  2. Een pakkende introductie.
  3. 'Call to action': wees duidelijk.
  4. Verwijs naar relevante inhoud.
  5. Maak gebruik van beeld.
  6. Geef je tekst vorm.
Wat betekent veelgestelde vragen? "Vaak gestelde vragen" of "FAQ's" zijn een lijst met vragen en antwoorden die vaak worden gesteld over een bepaald onderwerp. FAQ's worden vaak gebruikt om informatie te verstrekken over een product of dienst, of om veelvoorkomende problemen van klanten op te lossen. FAQ's zijn te vinden op websites, in handleidingen of gidsen, of in databases voor klantenondersteuning.

Waar bewaar je de FAQ?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de organisatie en opzet van de website. Enkele gebruikelijke plaatsen om de FAQ te bewaren zijn op de homepage van de website, onder een tabblad "FAQ", of op een aparte pagina die toegankelijk is via een link op de homepage. Bovendien hebben sommige websites een zoekbalk waar gebruikers trefwoorden kunnen intypen om specifieke antwoorden op FAQ's te vinden.

Door Renny Sarff

Vergelijkbare artikelen

Hoe Vertaal je een website met Google Translate? :: Wat zijn goede FAQ vragen?
Handige links