Huis > K > Kan Je Een Chromecast Verplaatsen?

Kan je een Chromecast verplaatsen?

Speakers, schermen en de Chromecast kunnen worden verplaatst, met uitzondering van Nest Wifi-punten en de Nest Hub Max. Sommige Nest- en Wifi-apparaten kunnen niet naar een ander huis worden verplaatst. Je moet het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen en opnieuw instellen in een nieuw huis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet ik doen om het beeldscherm naar links te verplaatsen?

Klik op het bureaublad om de weergave-instellingen te wijzigen. De geavanceerde weergave-instellingen staan in het midden onderaan. De bureaublad- en actieve resoluties moeten dezelfde zijn.

Daarvan, hoe verbind ik mijn iphone met chromecast?

Een Chromecast of Chromecast Ultra instellen
  1. Open de app Instellingen van je iPhone of iPad.
  2. Tik op Bluetooth zet Bluetooth aan.
  3. Ga terug naar de hoofdpagina Instellingen.
  4. Tik op Privacy Lokaal netwerk zet de Google Home-app aan.
  5. Ga terug naar de Google Home-app. .
Kun je Chromecast gebruiken met iPhone?
Download de Google Home-app op je iPhone of iPad. De app zoekt naar de Chromecast en stelt voor om te verbinden. Zorg dat beide apparaten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn aangesloten, anders werkt het niet. Geef je Chromecast een naam (handig als je meerdere hebt).

Hoe werkt Chromecast op iPhone?

Chromecast werkt met een technologie die "Google Cast" heet. Hiermee kunt u inhoud van uw iPhone naar een Chromecast-apparaat sturen, zoals een tv of luidspreker. Hiervoor moet u de Google Home-app op uw iPhone installeren. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u inhoud van elke compatibele app naar uw Chromecast-apparaat casten. U kunt bijvoorbeeld een YouTube-video van de YouTube-app op uw iPhone naar uw tv casten. Men kan zich ook afvragen: kunnen anderen zien wat ik cast? Ja, als je een spreuk uitspreekt, kunnen andere spelers zien welke spreuk je uitspreekt.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen afbeelding verplaatsen in Word?

Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de afbeelding naar de plaats die u wilt. Geen succes? Klik op de positie.

Kan iedereen op mijn Chromecast?

Iedereen die verbonden is aan jouw wifi-netwerk, heeft in principe toegang tot je Chromecast. Dat is vrij vervelend als je wilt voorkomen dat gasten het streamingapparaatje gaan bedienen.
Kan ik mijn Chromecast gebruiken in het buitenland?
Je kunt met een VPN ook Nederlandse televisie vanuit het buitenland kijken. Neem je Chromecast mee op vakantie en geniet van Nederlandse televisie in het buitenland, door een Nederlandse VPN-server te gebruiken. Kijk bijvoorbeeld NLZiet of NPO Start, waar je ook bent.

Dienovereenkomstig, kun je streamen zonder wifi?

Als iemand die niet op het wifi-netwerk zit probeert verbinding te maken, stuurt de Chromecast een pincode via een geluidssignaal op een frequentie die wij niet kunnen horen. Met deze pincode kan het apparaat verbinding maken en inhoud streamen naar de Chromecast zonder internet of wifi.
Dit in overweging nemend, kan google home zonder wifi? Nee, Google Home vereist een Wi-Fi-verbinding om te werken.

Heb ik een Google account nodig voor Chromecast?

Ja. Om Chromecast in te stellen en te gebruiken, hebt u een Google-account nodig. Dit account wordt gebruikt om uw Chromecast-apparaat met uw Wi-Fi-thuisnetwerk te verbinden en om apps of services in te stellen die u met Chromecast wilt gebruiken. Zodra u een Google-account hebt, kunt u dit gebruiken om u aan te melden bij de Chromecast-app op uw mobiele apparaat of computer.

Door Kraus

Vergelijkbare artikelen

Waar is de prullenbak op mijn iPhone? :: Wat is de HTML van een website?
Handige links