Huis > K > Kun Je Whatsapp Web Gebruiken Zonder Telefoon?

Kun je WhatsApp Web gebruiken zonder telefoon?

Tijdens het aanmelden moet je een qr-code met je telefoon scannen, waarna de internetverbinding van het gekoppelde toestel wordt gebruikt. De nieuwe toevoeging zorgt ervoor dat dit niet langer nodig is. In plaats daarvan kun je WhatsApp Web gebruiken zonder je telefoon in de buurt te hebben.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe gebruik je WhatsApp op een pc?

Zo werkt WhatsApp Web
  1. Pak je laptop erbij of ga achter je pc zitten;
  2. Open de officiële website van WhatsApp Web;
  3. Pak je Android-smartphone erbij en open WhatsApp;
  4. Tik op de drie puntjes rechtsboven en kies 'WhatsApp Web';
  5. Druk op het plus-teken rechtsboven;
  6. Je bent nu ingelogd op de webversie van WhatsApp.
Mensen vragen ook: hoe moet je inloggen op whatsapp?
Inloggen of uitloggen
  1. Open WhatsApp op je telefoon. Android: Tik op Meer opties . iPhone: Ga naar de WhatsApp-instellingen.
  2. Tik op Gekoppelde apparaten.
  3. Gebruik je telefoon om de QR-code te scannen op je computer of Portal.
  4. Als ernaar wordt gevraagd, tik op of selecteer Gereed.

Hoe kan je inloggen op WhatsApp zonder telefoon?

Er zijn een paar manieren om je aan te melden bij WhatsApp zonder telefoon. Eén manier is om een webbrowser op je computer te gebruiken en naar web.whatsapp.com te gaan. Zodra je daar bent, wordt je gevraagd je telefoonnummer in te voeren. Nadat je je telefoonnummer hebt ingevoerd, ontvang je een sms met een verificatiecode. Voer die verificatiecode in op de website en je bent ingelogd.
Een andere manier om je bij WhatsApp aan te melden zonder telefoon is door een WhatsApp-desktopapp te gebruiken. Er zijn apps beschikbaar voor zowel Mac- als Windows-computers. Zodra je de app hebt gedownload en geïnstalleerd, open je deze en voer je je telefoonnummer in. Je ontvangt een verificatiecode via sms, net als bij de webbrowser-methode. Voer die code in de app in en je bent ingelogd. Hoe WhatsApp berichten opslaan op pc? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je WhatsApp-berichten op je pc kunt opslaan. De eerste manier is om de WhatsApp Web-interface te gebruiken. Hiervoor moet je WhatsApp Web openen in je browser en vervolgens de QR-code scannen met je WhatsApp-app. Zodra je dit hebt gedaan, kun je al je WhatsApp-berichten in je browser zien.
Een andere manier om WhatsApp-berichten op je pc op te slaan is door een app van derden te gebruiken. Er zijn verschillende apps die je hiervoor kunt gebruiken, maar wij raden je aan WhatsApp Backup Extractor te gebruiken. Met deze app kun je een back-up maken van je WhatsApp-berichten en ze vervolgens opslaan op je pc.
Tot slot kun je ook de WhatsApp desktop app gebruiken. Deze app synchroniseert je WhatsApp-berichten met je pc, zodat je altijd een back-up van je berichten hebt. Om deze app te gebruiken, moet je hem downloaden van de WhatsApp-website en vervolgens installeren op je pc.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Heb je internet nodig om te kunnen whatsappen?

Je hebt een (goede) internetverbinding nodig

Maar als je onderweg bent, heb je een abonnement met mobiele data nodig. Als je dit niet hebt, kun je ook niet bellen via WhatsApp.
Bovendien, kan je op whatsapp zonder simkaart?
Volg eenvoudigweg de onderstaande stappen om WhatsApp op uw apparaat te gebruiken zonder een telefoonnummer of een simkaart. Stap 1: Open uw WhatsApp-applicatie op uw mobiele telefoon, pc of tablet. Stap 2: Wanneer u wordt gevraagd uw nummer in te voeren, voert u gewoon uw thuistelefoonnummer of uw vaste nummer in.

En nog een vraag, kan whatsapp op ipad zonder smartphone?

WhatsApp is de populairste chatdienst van dit moment, niet alleen kunnen iPhone eigenaren gebruikmaken van deze dienst, maar ook Android en andere smartphone gebruikers. Maar helaas kent de app wel een aantal beperkingen. Facebook, de eigenaar van WhatsApp, heeft al meerdere malen een iPad applicatie aangekondigd.
Dienovereenkomstig, hoe gebruik je whatsapp web? Om WhatsApp Web te gebruiken, moet je de WhatsApp Web-pagina in je webbrowser openen en vervolgens de QR-code scannen met de WhatsApp-app op je telefoon. Zodra dat is gebeurd, kun je al je WhatsApp-berichten en -gesprekken op je computer zien.

Hoe videochatten met WhatsApp op pc?

Om te videochatten met WhatsApp op je pc moet je de desktopapp WhatsApp downloaden en installeren. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, open je deze en meld je je aan met je WhatsApp-account. Open vervolgens een chat met de persoon met wie je wilt videochatten en klik op het videocamerapictogram in de rechterbovenhoek van het chatvenster. Hiermee start je een videogesprek.

Door Stoecker

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik WhatsApp instellen? :: Hoe betrouwbaar is Google Maps?
Handige links