Huis > H > Hoe Plaats Je Een Review Op Play Store?

Hoe plaats je een review op Play Store?

Een app beoordelen en een review achterlaten
  1. Open de Google Play Store-app.
  2. Browse of zoek naar de app waarvoor je een review wilt schrijven.
  3. Selecteer de app om de detailpagina te openen.
  4. Volg de instructies op het scherm om een review te schrijven en details toe te voegen.
  5. Tik op Posten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe betalen met iDEAL App Store?

Ga naar je profielpagina in de App Store en tik rechtsboven op je foto om met iDeal te betalen.

En nog een vraag, hoe antwoorden op een google review?

Tik op Reviews. Tik op Beantwoorden voor de review waarop u wilt reageren.
Hoe reageer je op een positieve review?
Wees dankbaar: Bedank gasten die een review hebben geschreven. Tip: Spreek gasten aan bij hun naam, dat maakt iedere reactie persoonlijk. Herhaal de positieve punten: Benoem de positieve punten die worden genoemd in de review. Zo is iedere reactie uniek en geeft het gasten het gevoel dat je naar ze luistert.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik contact opnemen met google play?

Als u hulp nodig hebt bij een specifiek probleem of een vraag hebt over het gebruik van Google Play, kunt u contact met ons opnemen door een formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Hoe kan ik de App Store downloaden? De App Store is een digitaal distributieplatform, ontwikkeld en onderhouden door Apple Inc., voor mobiele apps op haar iOS-besturingssysteem. In de winkel kunnen gebruikers apps bekijken en downloaden die zijn ontwikkeld met de iOS-softwareontwikkelingskit van Apple. Apps kunnen worden gedownload op de iPhone smartphone, de iPod Touch handcomputer of de iPad tabletcomputer, en sommige kunnen worden overgezet naar de Apple Watch smartwatch of de Apple TV van de 4e generatie of nieuwer als uitbreiding van iPhone apps.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik aankopen uit de App Store?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven in het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Vervolgens, hoe plaats ik een app op mijn iphone?

Als u de App Store niet kunt vinden

Pas de instellingen voor aankopen onder 'iTunes Store en App Store' aan en zorg ervoor dat u 'Sta toe' kiest voor 'Apps installeren'. De App Store moet nu weer op uw apparaat verschijnen. Als u de App Store nog steeds niet kunt vinden, kunt u ernaar zoeken.
Hoe reageren op slechte review voorbeeld?
Begin reactie bij slechte review

Mogelijke openingen in een reactie op een slechte review zijn: 'wat vervelend dat het product niet was wat u verwachte. ' 'het doet me verdriet dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren' 'begrijpelijk dat u boos bent, dat zou ik ook zijn'

Waar kan ik een review achterlaten?

Iedereen die een product of service heeft gekocht bij een bedrijf kan een review op Trustpilot plaatsen. Jouw mening helpt anderen een weloverwogen aankoopbeslissing te maken en bedrijven hun service te verbeteren. Opmerking: als je een review wilt plaatsen op Trustpilot, moet je een gebruikersprofiel aanmaken.
Hoe werkt een review op Google? Een beoordeling op Google kan worden achtergelaten door iedereen die een Google-account heeft. Als u een recensie wilt achterlaten, meldt u zich aan bij uw Google-account en gaat u naar de pagina van het bedrijf dat u wilt beoordelen. Klik onder de bedrijfsnaam op Schrijf een recensie. Klik in het venster dat verschijnt op de sterren om het bedrijf te beoordelen en schrijf vervolgens uw recensie in het tekstvak. U kunt ook foto's toevoegen aan uw beoordeling.

Men kan zich ook afvragen: hoe reageer je op een slechte recensie?

De beste manier om te reageren op een slechte recensie is proberen te begrijpen waarom de klant ontevreden is. Zodra u de reden van de slechte recensie kent, kunt u proberen de zaken voor de klant recht te zetten. Dit kan betekenen dat u uw excuses aanbiedt, uw geld teruggeeft of uw product of dienst aanpast. In sommige gevallen kan het het beste zijn om de slechte recensie gewoon te negeren.

Door Muna Shakin

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik reageren op Trustpilot? :: Hoe vind je het IP-adres van je router?
Handige links