Huis > W > Wat Is De Huidige Android Versie?

Wat is de huidige Android versie?

Wil jij weten welke Android versie jouw smartphone heeft? Ga op je telefoon naar instellingen. Scroll naar beneden en kies 'Over de telefoon' of 'Over het toestel'. Vervolgens zie je bij 'Firmwareversie' of 'Android versie' staan welke versie jij op je toestel hebt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Wat is het verschil tussen Android 10 en 11?

Conclusie Android 11 review

Android 11 is niet zo'n spannende update als zijn voorgangers, maar wel eentje die het mobiele besturingssysteem weer completer en iets volwassener maakt. Chat-apps en notificaties staan meer centraal en dankzij de nieuwe privacy-opties krijg je meer controle over de apps op je telefoon.
Wat is het verschil tussen Android 9 en 10?
Android 10 is de opvolger van Android 9.0 (Pie) en de allernieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem. De update richt zich voornamelijk op het verbeteren van je privacy, maar introduceert ook andere toffe verbeteringen. De eerste versie werd op uitgebracht.

Vervolgens, wat is de hoogste android versie?

De hoogste android versie per september 2020 is Android 10. Bovendien, welke android versie is nog veilig? Android Oreo (8.0 en 8.1) is de op een na meest recente grote versie van het mobiele besturingssysteem Android. Het werd voor het eerst uitgebracht als een developer preview op 25 oktober 2017, met factory images voor huidige Google Nexus en Pixel toestellen. Android 8.0 werd officieel uitgebracht op 21 augustus 2017, voor compatibele toestellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Om erachter te komen welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-aanmeldtoets + R en typt u winver in het geopende vak. Selecteer Start om meer informatie te krijgen.

Vervolgens, kan ik mijn android versie updaten?

Volg de stappen om je Android versie te updaten

Open Instellingen op je smartphone. Kies Over deze telefoon. Selecteer Systeem updates. Kies Controleren op updates.
Dienovereenkomstig, hoe lang wordt android 11 ondersteund?
Android 11 is de meest recente versie en in september 2021 wordt Android 12 verwacht (info van september 2021). Een toestel dat wordt bijgewerkt van bijvoorbeeld Android 10 naar Android 11, krijgt een upgrade. Dus een upgrade is een volledig nieuwe versie van Android.

Bovendien, wat doet android 11?

Het scherm van je telefoon reageert beter op je aanrakingen en je hebt meer controle op de persoonlijke informatie die apps van jou te zien krijgen. Ook heropen je makkelijker zojuist gesloten apps en krijgt je smartphone allerlei handige snelkoppelingen.
Wie krijgt Android 11? Android 11 werd aanvankelijk uitgebracht als een preview voor ontwikkelaars op 19 februari 2020, en de eerste bètaversie kwam op 9 maart 2020. De definitieve release kwam voor iedereen beschikbaar op 8 september 2020.
Android 11 is beschikbaar voor Google's Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, Pixel 3a XL, Pixel 4, Pixel 4 XL en Pixel 4a smartphones. Het is ook beschikbaar voor de Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro en Poco X2.

Welke Samsung telefoons krijgen Android 10?

De Galaxy S10, S10+ en S10e waren de eerste Samsung-telefoons die Android 10 kregen. De Galaxy Note 10 en Note 10+ waren de volgende, gevolgd door de Galaxy S9 en S9+. Ook de Galaxy M30s, M20 en M10 krijgen de update.

Door Suk

Vergelijkbare artikelen

Welke Samsung krijgt geen updates meer? :: Is alles weg na fabrieksinstellingen?
Handige links