Huis > H > Hoe Lang Blijft Whatsapp?

Hoe lang blijft WhatsApp?

Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen. De meest recente selectie geldt voor nieuwe berichten in de chat. Deze instelling heeft geen invloed op berichten die je eerder hebt verzonden of ontvangen in de chat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

En nog een vraag, hoe kan ik opslagruimte vrijmaken?

Op Android:
  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol naar 'Apps'.
  2. Selecteer vervolgens de app die je wil aanpakken. Nu zie je wat informatie over de applicatie. Klik op 'Opslag'.
  3. Druk onderaan op 'Cache legen'.
Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen wissen en verwijderen van chats?
Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Is WhatsApp gekoppeld aan je mobiele nummer?

WhatsApp gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, indien beschikbaar) om je vrienden en familie te laten berichten en bellen. Schakel over van SMS naar WhatsApp om berichten, oproepen, foto's, video's, documenten en gesproken berichten te verzenden en te ontvangen. Kan iemand anders in mijn WhatsApp? Ja, als iemand je telefoonnummer en toegang tot je WhatsApp-account heeft, kan hij je berichten lezen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Hoe zet je WhatsApp chats over van iPhone naar Android?

Om de chatgeschiedenis over te kunnen zetten, moeten gebruikers een iPhone en Android-telefoon koppelen middels een Lightning-naar-USB-C-kabel. Daarna kunnen ze met de Android-smartphone op de iPhone een QR-code scannen om WhatsApp te openen en alle gesprekken, media 'en meer' te kopiëren naar de Android-telefoon.
Hoe kan ik sms berichten opslaan?
Sms opslaan in Android

Zorg ervoor dat je SMS Backup & Restore op je telefoon hebt geïnstalleerd. Open de app en tik op Set up a backup om het aanmaken van een nieuwe back-up te beginnen. Op dit moment kun je kiezen wat je precies wilt opslaan en waar je de back-up wilt bewaren.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik alles over op mijn nieuwe samsung?

Gegevens overzetten via Samsung Smart Switch!
  1. Verbind uw oude telefoon met uw computer (USB kabel) en maak een back-up van uw bestanden.
  2. Verbind uw nieuwe smartphone of tablet met uw computer (middels USB kabel).
  3. Selecteer de gegevens die u wilt overzetten.
  4. Klik op 'importeren' en uw data wordt overgezet.
Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je een chat wist? Als u een chat verwijdert, kunt u de berichten in die chat niet meer zien. De andere persoon in de chat kan de berichten echter nog wel zien, tenzij hij/zij de chat ook verwijdert.

En nog een vraag, wat gebeurt er als ik een chat verwijderd?

Als u een chat verwijdert, wordt deze permanent verwijderd en kunt u deze niet meer terughalen.

Door Antoinetta

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een eigen pictogram? :: Wat betekent sent in Outlook?
Handige links