Huis > H > Hoe Kun Je Je Clash Royale Account Terug Krijgen?

Hoe kun je je clash royale account terug krijgen?

Ik ben mijn spelvoortgang verloren!
  1. Zoek in je e-mailaccounts naar berichten die Supercell ID vermelden. Zo kun je erachter komen welk e-mailadres je hebt gebruikt.
  2. Als je weet met welk e-mailadres je je hebt aangemeld, ga dan naar de instellingen in het spel, tik op VERBINDEN en meld je aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe korting krijgen bij Amazon?

Er worden extra kortingen aangeboden door Amazon.co.uk. Als je een Amazon kortingscode gebruikt, kun je tot 40% besparen op een bepaald product of een hele bestelling. Het bedrag van de korting is nooit hetzelfde.

Hoe kun je opnieuw beginnen met Clash of clans?

Soms verlang je naar een frisse start.
...
Zo start je een nieuw spel
  1. Ga naar de instellingen van het spel.
  2. Tik op Verbonden.
  3. Tik op Instellingen en vervolgens op Afmelden.
  4. Je krijgt nu het titelscherm van het spel te zien. Tik op 'Spelen zonder Supercell ID'.
Vervolgens, hoe lang duurt het om clash of clans uit te spelen?
In het spel speel je om je stadhuis te upgraden, het maximum niveau van het stadhuis is 14. Om dit te bereiken moet je het spel lang spelen, elke upgrade van een stadhuis/gebouw kan in het late stadium tot 18 dagen duren.
...
Clash of Clans
Genrestrategiespel MMOG
Spelmodussingleplayer en multiplayer

Wat dit betreft, hoe kom ik achter mijn supercell id?

De makkelijkste manier om je Supercell ID te vinden is door het spel dat je speelt te openen en naar het instellingenmenu te gaan. In het instellingen menu is er een optie om je account informatie te bekijken. Je Supercell ID staat hier vermeld. Waar vind ik mijn supercell ID? Uw supercell ID is een reeks cijfers en letters die specifiek is voor uw account. U kunt het vinden door in te loggen op uw account op de Supercell website en te kijken in de rechterbovenhoek. Het staat onder je naam.

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Men kan zich ook afvragen: waar kan ik mijn account vinden?

Waar kan ik mijn Google account vinden?
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Klik in het navigatievenster links op Gegevens en privacy.
  3. Selecteer onder Je opties voor gegevens en privacy de optie Gegevens uit apps en services die je gebruikt. Content opgeslagen vanuit Google-services.
Wat is de mail van supercell?
Stuur een e-mail naar [email protected] of contacteer ons rechtstreeks vanuit het spel. Ga hiervoor naar de instellingen van het spel en tik op 'Hulp en ondersteuning'. Tik vervolgens op 'Contacteer ons' in de rechterbovenhoek.

Wat is een supercell ID?

Supercell ID is een dienst waarmee je je spelaccount kunt veiligstellen en waarmee je makkelijk met je Supercell-spelaccounts op al je mobiele apparaten kunt spelen. Je kunt gratis en makkelijk een Supercell ID maken.
Hoe verwijder je een vriend op Clash Royale? Er is geen specifieke functie om een vriend te verwijderen in Clash Royale. Je kunt echter wel een speler uit je vriendenlijst verwijderen door de optie "Vriend verwijderen" te selecteren in het profiel van de speler.

Hoe kan je opnieuw beginnen met Brawl Stars?

Er zijn twee manieren om het spel opnieuw op te starten. De eerste manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de optie "Herstarten" te selecteren. De tweede manier is om het spel volledig af te sluiten en dan opnieuw te openen.

Door Alphard Beavis

Vergelijkbare artikelen

Kan je Clash of Clans uitspelen? :: Hoe maak je een eigen pictogram?
Handige links