Huis > W > Wat Is De 6 Cijferige Code Whatsapp?

Wat is de 6 cijferige code WhatsApp?

Wacht tot je een sms op je telefoon ontvangt nadat je je telefoonnummer hebt ingevoerd. Deze sms bevat een 6-cijferige verificatiecode die je invoert in het verificatiescherm van WhatsApp. De verificatiecode is uniek en verandert elke keer wanneer je een nieuw telefoonnummer of apparaat verifieert.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Je kunt ook vragen kan niet meer inloggen op whatsapp?

Upgrade het Android-besturingssysteem met de nieuwste versie voor je apparaat.
...
  • Open de Instellingen op je apparaat > tik op Netwerk en internet > Internet > schakel Wifi uit en in.
  • Probeer te verbinden met andere wifihotspots.
  • Zorg ervoor dat de wifi ingeschakeld blijft in de slaapstand.
  • Start je wifirouter opnieuw op.
Kan geen sms met uw code versturen WhatsApp?
Als je problemen hebt met het verifiëren, probeer deze stappen: Start je telefoon opnieuw op. (Om je telefoon opnieuw op te starten, schakel hem uit, wacht 30 seconden en schakel hem weer in.) Verwijder en herinstalleer de nieuwste versie van WhatsApp.

Waarom vraagt WhatsApp om verificatie code?

WhatsApp vereist een verificatiecode om ervoor te zorgen dat de persoon die een account probeert aan te maken daadwerkelijk de eigenaar van het telefoonnummer is. Dit helpt voorkomen dat mensen valse accounts aanmaken of andermans account gebruiken zonder hun toestemming. De verificatiecode wordt per sms verzonden naar het telefoonnummer dat wordt gebruikt om de account aan te maken. Vervolgens, hoe krijg ik een nieuwe verificatiecode? Als u een telefoonnummer gebruikt om codes te ontvangen, kunt u een nieuwe code laten versturen door op "Ontvang een nieuwe code" te tikken op het aanmeldingsscherm. Hierdoor wordt een nieuwe code via SMS naar uw telefoonnummer gestuurd.
Als u een e-mailadres gebruikt om codes te ontvangen, kunt u een nieuwe code toegestuurd krijgen door op "Ontvang een nieuwe code" te tikken op het inlogscherm. Hierdoor wordt een nieuwe code naar uw e-mailadres gestuurd.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Hoe kan ik WhatsApp opnieuw installeren?

Herstellen vanuit een Google Drive-back-up
  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.
Men kan zich ook afvragen: kan whatsapp op pc zonder telefoon?
Nu is WhatsApp op je pc gekoppeld aan je WhatsApp account op je smartphone en kun je zonder telefoon ook gewoon appen met je computer! Voorlopig werkt dit gebruik van WhatsApp op meerdere apparaten (vier maximaal) alleen met een smartphone en pc of laptop.

Bovendien, waar is mijn whatsapp aangemeld?

Ga naar web.whatsapp.com en pak je smartphone. Start de WhatsApp-app en ga via de instellingen (rechter icoontje bovenaan) naar 'WhatsApp Web'. Vervolgens kun je via de WhatsApp-app een QR-code scannen. Scan de betreffende QR-code en je wordt automatisch bij WhatsApp Web ingelogd.
En nog een vraag, waar is mijn whatsapp gebleven? Er zijn een paar mogelijkheden waar je WhatsApp is gebleven. Het kan zijn dat je de app gewoon hebt verwijderd. In dat geval staat de app niet meer op je apparaat. Het is ook mogelijk dat je de app per ongeluk hebt verwijderd of dat deze is verwijderd door een software-update. Als je een back-up van je WhatsApp-chats hebt, kun je ze misschien herstellen.

Dienovereenkomstig, wat als je geen verificatiecode krijgt?

Als u geen verificatiecode krijgt, betekent dit dat uw telefoonnummer niet gekoppeld is aan een geldige account.

Door Rillings

Vergelijkbare artikelen

Kan geen sms code ontvangen? :: Kan je Clash of Clans uitspelen?
Handige links