Huis > I > Is Roaming Gratis In Europa?

Is roaming gratis in Europa?

Bent u op reis in een ander EU-land, dan hoeft u niet extra te betalen om daar uw mobiele telefoon te gebruiken. We noemen dit "roam like at home". U belt (naar mobiele en vaste nummers), verstuurt sms'jes en gebruikt data voor binnenlandse tarieven. U betaalt hiervoor dus evenveel als in eigen land.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Trouwens, kun je play store opnieuw installeren?

Om de Google Play store opnieuw te installeren, klikt u op de nieuwste versie. U downloadt het . apk bestand hiervan en als dit klaar is, klikt u via "downloads" of "apkinstaller" op het zojuist gedownloade bestand. U krijgt nu een melding om het te installeren.
Mensen vragen ook: is play store gratis?
Zoals je kan merken, is de app zelf gratis, maar kunnen er in-app aankopen gebeuren (offers in-app purchases).

Hoe krijg ik google op mijn telefoon?

De Google-app is beschikbaar op Android en iPhone. Ga naar de app store op uw apparaat en zoek naar "Google" of "Google App". Tik op Installeren of Verkrijgen en wacht tot de app is geïnstalleerd. Zodra hij is geïnstalleerd, opent u de app en meldt u zich aan met uw Google-account. En nog een vraag, kan geen app downloaden android? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een app niet kunt downloaden op uw Android-apparaat. Zorg eerst voor een sterke internetverbinding. Als u een mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer dan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk om te zien of dat helpt.
Controleer vervolgens of er genoeg opslagruimte op je toestel is voor de app. Als je een grote app probeert te downloaden, moet je misschien wat ruimte vrijmaken door andere apps of bestanden die je niet meer nodig hebt te verwijderen.
Zorg er ten slotte voor dat u een compatibel Android-toestel gebruikt. Sommige apps zijn alleen beschikbaar voor bepaalde typen apparaten, dus als uw apparaat niet compatibel is, kunt u de app niet downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: hoe heet de duitse corona app?

Ook in Duitsland kan gebruik worden gemaakt van een app, de zogenaamde CovPass-App. Deze wordt tot midden juli geleidelijk uitgerold en genereert eveneens een internationale QR-code. De app is kosteloos en is een intiatief van het Robert Koch-Instituut.
Kan je Apple ID saldo terugstorten?
U kunt Apple cadeaubonnen, App Store- en iTunes-cadeaubonnen of ongebruikt Apple accountsaldo niet inwisselen voor contant geld of retourneren, tenzij de wet dit voorschrijft.

Mensen vragen ook: waarom kan ik niet inloggen met mijn apple id?

Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.
Hoe verander je je locatie op iPhone? 1. Open de Instellingen app op je iPhone.
2. Scroll naar beneden en tik op Privacy.
3. Tik op Locatiediensten.
4. Tik op de schakelaar naast Locatieservices om deze uit te schakelen.
5. Bevestig dat u Locatiediensten wilt uitschakelen door in de pop-up op Uitschakelen te tikken.
6. U kunt Locatiediensten ook uitschakelen voor specifieke apps door op de app in de lijst te tikken en op de schakelaar ernaast te tikken.

Mensen vragen ook: waar zit de home knop op de ipad?

De thuisknop van de iPad bevindt zich aan de onderkant van het apparaat, in het midden.

Door Milo

Vergelijkbare artikelen

Wat doet F8? :: Hoe verander je je land in de Play Store?
Handige links