Huis > H > Hoe Zeg Ik Audible Op?

Hoe zeg ik Audible op?

Stappen om Audible-abonnement op te zeggen

Ga naar de pagina Accountgegevens. U kunt dit doen door de muisaanwijzer op uw naam te plaatsen en op "Accountdetails" te klikken in het vervolgkeuzemenu. Klik op de volgende pagina op Lidmaatschap annuleren in het gedeelte 'Lidmaatschapsgegevens bekijken'.

Lees verder

Dienovereenkomstig, kan je audible in nederland gebruiken?

Als Nederlander kan je kiezen voor Amazon.nl, Amazon.de en Amazon.com. Indien je voor het Nederlandse domein kiest, zul je geen luisterboeken kunnen vinden. Er bestaat namelijk geen Nederlandse versie van Audible. Trouwens, is audible gratis? Audible geeft mensen die een abonnement afsluiten 30 dagen (een maand dus eigenlijk) gratis. In die maand kun je op dezelfde wijze gebruik maken van Audible als wanneer je betaalt: je mist dus niets wat je krijgt als je gaat betalen. Je krijgt toegang tot luisterboeken en podcasts.

En nog een vraag, wat kost blinkist?

Er zijn drie verschillende lidmaatschapsopties voor Blinkist. De eerste is een maandelijks lidmaatschap voor $15,99. De tweede is een jaarlijks lidmaatschap voor 99,99 dollar. De derde is een tweejarig lidmaatschap voor 179,99 dollar. Trouwens, waar audioboeken kopen? Er zijn een paar verschillende manieren om luisterboeken te kopen. Eén manier is om ze te kopen via een online retailer zoals Amazon of Barnes & Noble. U kunt ook luisterboeken kopen via iTunes of Audible. Een andere optie is een kijkje nemen in uw plaatselijke bibliotheek - veel bibliotheken bieden luisterboeken aan die u kunt uitchecken en gratis kunt beluisteren.

Wie heeft de meeste luisterboeken?

Zo is het aanbod van Storytel ontzettend groot met meer dan duizenden (!) luisterboeken. Tevens kan je het abonnement ook eerst 14 dagen geheel gratis uitproberen om te kijken of het echt wat voor jou is. Ook is het abonnement zelf erg goedkoop voor de opties die je ervoor terug krijgt. Wat kost Audible per maand? Het kopen van losse boektitels bij Audible is dus met name geschikt voor mensen die slechts enkele boeken per jaar willen beluisteren. Een Audible abonnement kost je zo'n €6,80 in de maand.

Wat kost Nextstory?

Een abonnement voor twee personen kost 14,99 euro per maand. Voor drie personen ben je 19,99 euro per maand kwijt en de kosten voor vier personen zijn 23,99 euro per maand. Daarvan, wat kost een abonnement op luisterboeken? Een abonnement op audioboeken kost € 9,99 per maand. Er zijn geen aanbetalingen of verborgen kosten, dus u betaalt alleen voor de audioboeken die u luistert. U kunt onbeperkt luisteren naar zoveel audioboeken als u wilt, en u kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen.

Waar vind ik samenvattingen van boeken?

De beste plek om boekbesprekingen te vinden, is op de website van de uitgeverij van het boek. Uitgeverijen bieden vaak een samenvatting van het boek op hun website aan, zodat lezers een idee krijgen van het boek voordat ze het kopen. Als je het boek niet bij de uitgeverij hebt gekocht, kun je ook een zoekopdracht doen op Google of op een website als Goodreads.

Door Warren Fingado

Waar kan ik gratis luisterboeken downloaden? :: Hoe kan ik mijn microfoon aanzetten?
Handige links