Huis > H > Hoe Kan Je Belgeschiedenis Zien?

Hoe kan je belgeschiedenis zien?

Uw oproepgeschiedenis weergeven
  1. Open de Telefoon-app .
  2. Tik op Recent .
  3. Naast elke oproep in de lijst worden een of meer van de volgende pictogrammen weergegeven: Gemiste oproepen (rood) Beantwoorde oproepen (blauw) Uitgaande oproepen (groen)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

En nog een vraag, hoe lang belgeschiedenis iphone?

Als je iCloud hebt ingesteld op je iPhone, bewaart Apple automatisch maandenlang je belgeschiedenis op zijn servers. Gebruikers van iPhones die Apples iCloud hebben geactiveerd sturen zonder dat ze zich ervan bewust zijn informatie over de mensen met wie ze bellen door naar de servers van Apple.
Kan beller niet Horen iPhone?
Ga naar 'Instellingen' > 'Geluiden' (of 'Instellingen' > 'Horen en voelen') en schuif de regelaar 'Beltoon en meldingen' een paar keer heen en weer. Als u geen geluid hoort, of als de luidsprekerknop op de schuifregelaar 'Beltoon en meldingen' grijs is, heeft de luidspreker mogelijk service nodig.

Hoe kan ik op mijn iPhone zien hoeveel ik gebeld heb?

Om te zien hoeveel gesprekken u op uw iPhone hebt gevoerd, opent u de Telefoon-app en tikt u op het tabblad Recente gesprekken onderaan het scherm. Hier zie je een lijst met alle gesprekken die je hebt gevoerd, zowel inkomende als uitgaande. Het getal naast elk gesprek geeft aan hoe vaak je dat nummer hebt gebeld. Je kunt ook vragen waar vind ik gespreksgeschiedenis? De oproepgeschiedenis is een logboek van alle gesprekken die met een bepaalde telefoon zijn gevoerd. Deze informatie wordt meestal opgeslagen in het interne geheugen van de telefoon. Om de oproepgeschiedenis te bekijken, opent u het oproeplogboek van de telefoon en bladert u door de lijst met gespreksitems.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Mensen vragen ook: waarom zie ik geen gemiste oproepen?

Ga naar Instellingen. Zoek hier naar Display of Vergrendelscherm > Display en tik hierop. In het nieuwe scherm zorg ervoor dat de optie Always on Display wel ingeschakeld is. Als het goed is zijn nu al je gemiste oproepen altijd op het scherm weergegeven.
Waar vind ik mijn geschiedenis terug op mijn iPhone?
Je kunt je volledige historie in Safari bekijken: Ga in Safari naar de Bookmarks-knop. Kies het klok-icoontje rechtsboven. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.

Vervolgens, waarom zie ik geen gemiste oproepen iphone?

Ga naar de Instellingen van je iPhone. Tik nu op Berichtgeving. Zoek naar Telefoon en tik hierop. Op het nieuwe scherm zorg ervoor dat Sta berichtgeving toe wel aan is.
En nog een vraag, waar vind ik geschiedenis op iphone? Om uw geschiedenis op de iPhone te vinden, opent u de app Instellingen en tikt u op Safari. Onder de Safari-instellingen ziet u een sectie genaamd Geschiedenis. Tik daarop om uw browsegeschiedenis te zien. Als u uw geschiedenis wilt wissen, kunt u dat ook vanuit dit scherm doen.

Waarom doet mijn microfoon het niet iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw microfoon niet werkt op uw iPhone:
1. Zorg ervoor dat uw microfoon is ingeschakeld. U kunt dit doen door de instellingen in de app "Instellingen" te controleren.
2. Zorg ervoor dat je microfoon niet gedempt is. Ook dit kun je controleren in de "Instellingen" app.
3. Zorg ervoor dat er niets is dat de microfoon blokkeert. Dit omvat uw hand, een hoesje of iets anders dat de microfoon zou kunnen blokkeren.
4. Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je iPhone opnieuw op te starten.

Door Stanley

Vergelijkbare artikelen

Welke Office versie voor thuis? :: Waarom doet mijn externe harde schijf het niet?
Handige links