Huis > H > Hoe Kan Ik Whatsapp Opnieuw Installeren?

Hoe kan ik WhatsApp opnieuw installeren?

Herstellen vanuit een Google Drive-back-up
  1. Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen.
  2. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer.
  3. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn whatsapp berichten op de pc?

Zo werkt WhatsApp Web
  1. Pak je laptop erbij of ga achter je pc zitten;
  2. Open de officiële website van WhatsApp Web;
  3. Pak je Android-smartphone erbij en open WhatsApp;
  4. Tik op de drie puntjes rechtsboven en kies 'WhatsApp Web';
  5. Druk op het plus-teken rechtsboven;
  6. Je bent nu ingelogd op de webversie van WhatsApp.
Dienovereenkomstig, kun je whatsapp installeren zonder smartphone?
Nu is WhatsApp op je pc gekoppeld aan je WhatsApp account op je smartphone en kun je zonder telefoon ook gewoon appen met je computer! Voorlopig werkt dit gebruik van WhatsApp op meerdere apparaten (vier maximaal) alleen met een smartphone en pc of laptop.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn whatsapp icoon terug?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je WhatsApp-pictogram terug te krijgen.
Probeer eerst je apparaat opnieuw op te starten. Dit kan soms helpen om het besturingssysteem te verversen en eventuele problemen met het pictogram op te lossen.
Als dat niet werkt, probeer je WhatsApp te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Hierdoor wordt het pictogram van je apparaat verwijderd, maar je zou het opnieuw moeten kunnen downloaden in de app store.
Als geen van deze opties werkt, moet je mogelijk rechtstreeks contact opnemen met WhatsApp voor hulp. Je kunt dit doen door naar hun website te gaan en op de link "contact met ons opnemen" te klikken. Waarom kan ik WhatsApp niet overzetten naar nieuwe telefoon? WhatsApp kan om een paar redenen niet worden overgezet naar een nieuwe telefoon. Eén reden is dat WhatsApp je telefoonnummer gebruikt als identificatiecode voor je account. Dus als je een nieuwe telefoon krijgt, is je WhatsApp-account nog steeds gekoppeld aan je oude telefoonnummer. Een andere reden is dat WhatsApp geen back-up- en herstelfunctie heeft. Dit betekent dat als je van telefoon verandert, je je WhatsApp-chats en -media niet van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon kunt terugzetten.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Wat gebeurt er als je WhatsApp opnieuw installeert?

Android-telefoons hebben een Google-account nodig van de gebruiker. Op dit Google-account wordt de back-up van WhatsApp bewaard. Het is dus belangrijk om hetzelfde account te gebruiken bij installatie van een nieuwe telefoon. Er wordt automatisch dagelijks een back-up gemaakt van de gesprekken in WhatsApp.
Wat dit betreft, kun je whatsapp berichten terughalen zonder back-up?
Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up? Misschien wil je WhatsApp gesprekken terughalen via internet, bijvoorbeeld omdat je geen back-up meer hebt. Dit kan via een speciaal whatsapp-bericht herstelprogramma. Download en installeer dit programma en sluit het Android– of iOS-apparaat op de computer aan.

Wat dit betreft, wat gebeurt er als je iemand verwijdert op whatsapp?

Wat zien anderen als je WhatsApp account verwijderd?
  1. Je telefoonnummer wordt niet langer gekoppeld aan je WhatsApp-account.
  2. Je vrienden zullen jouw nummer niet meer kunnen zien, omdat het wordt verwijderd uit hun WhatsApp-contactenlijst.
Kan WhatsApp niet koppelen met computer? Er zijn enkele redenen waarom je WhatsApp mogelijk niet kunt koppelen met je computer:
Zorg ervoor dat je telefoon is verbonden met het internet. WhatsApp werkt niet zonder internetverbinding.
Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van WhatsApp hebt geïnstalleerd op je telefoon. Als dat niet het geval is, kun je deze downloaden in de Google Play Store of de App Store.
Zorg ervoor dat je de laatste versie van de WhatsApp-desktopapp hebt geïnstalleerd op je computer. Zo niet, dan kun je deze downloaden van de WhatsApp-website.
Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op je telefoon en dat je telefoon binnen het bereik van je computer is.
Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer je je telefoon en je computer opnieuw op te starten.

Waar kan ik mijn WhatsApp backup vinden?

WhatsApp-back-upbestanden worden lokaal op je apparaat opgeslagen. Op iOS worden ze opgeslagen in de map WhatsApp in iCloud Drive. Op Android worden ze opgeslagen in de map WhatsApp in de interne of externe opslag, afhankelijk van wat de gebruiker heeft gekozen in de instellingen van WhatsApp.

Door Nic

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je inloggen op WhatsApp zonder telefoon? :: Kun je met WhatsApp bellen?
Handige links