Huis > H > Hoe Verwijder Je Iets Uit Microsoft Store?

Hoe verwijder je iets uit Microsoft Store?

Verwijderen vanaf de pagina Instellingen

Selecteer Start en vervolgens Instellingen > Apps > Apps en onderdelen. Of klik simpelweg op de snelkoppeling onderaan dit artikel. Selecteer de app die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Daarvan, kun je play store opnieuw installeren?

Om de Google Play store opnieuw te installeren, klikt u op de nieuwste versie. U downloadt het . apk bestand hiervan en als dit klaar is, klikt u via "downloads" of "apkinstaller" op het zojuist gedownloade bestand. U krijgt nu een melding om het te installeren.
Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je niks kan downloaden?
Volg deze stappen:
  1. Annuleer en start de download overnieuw.
  2. Controleer dat je netwerkverbinding nog actief is. Als je een actieve mobiele gegevensverbinding gebruikt, probeer je om een Wi‍-Fi-netwerk te gebruiken.
  3. Ga naar Instellingen > Applicaties.
  4. Tik op Play Store > Opslag.
  5. Tik op Gegevens wissen en Cache wissen.

Kan niet meer downloaden Windows 10?

Als u problemen ondervindt bij het downloaden van Windows 10, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer ten eerste of uw computer voldoet aan de systeemvereisten voor Windows 10. Ten tweede, probeer Windows 10 te downloaden vanuit een andere browser. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met de ondersteuning van Microsoft. Kan geen app downloaden Windows 10? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld met een beheerdersaccount, omdat u geen apps kunt downloaden zonder beheerdersrechten. Ten tweede, controleer of uw Windows 10-installatie up-to-date is door naar Instellingen > Update & Beveiliging > Windows Update te gaan. Als er updates beschikbaar zijn, installeer deze dan en probeer de app vervolgens opnieuw te downloaden. Ten slotte, als de app die u probeert te downloaden niet compatibel is met Windows 10, moet u een alternatieve app vinden of contact opnemen met de ontwikkelaar om te zien of ze werken aan een Windows 10-compatibele versie.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

En nog een vraag, wat kost een licentie windows 10?

Gangbare prijzen zijn daarbij circa 100 euro voor Home en 145 voor Pro. De (zakelijke) Enterprise-licenties kun je alleen als pakket kopen en via speciale contracten met Microsoft of Microsoft-partners.
Waar vind ik de apps in Windows 10?
Als u een lijst met uw apps wilt zien, selecteert u Start en selecteert u vervolgens de pijl naast Alle apps om dat deelvenster uit te vouwen.

Kun je een app op de computer zetten?

Je kunt je Android-apps toevoegen als favorieten op je pc, ze vastmaken aan het Startmenu en op de taakbalk, en ze in afzonderlijke vensters openen om ze te laten werken met apps op je pc.
Welke apps zijn van Microsoft? Er zijn veel apps van Microsoft. Enkele van deze apps zijn Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel en Microsoft OneNote.

Bovendien, hoe werkt app store?

De App Store is een digitaal distributieplatform, ontwikkeld en onderhouden door Apple Inc., voor mobiele apps op haar iOS-besturingssysteem. In de winkel kunnen gebruikers apps bekijken en downloaden die zijn ontwikkeld met de iOS-softwareontwikkelingskit van Apple. Apps kunnen worden gedownload op de iPhone smartphone, de iPod Touch handcomputer of de iPad tabletcomputer, en sommige kunnen worden overgezet naar de Apple Watch smartwatch of de Apple TV's van de 4e generatie of nieuwer als uitbreiding van iPhone apps.

Door Joye

Vergelijkbare artikelen

Welke games kan je spelen op laptop? :: Hoe drivers installeren zonder internet?
Handige links