Huis > K > Kan Ik Office 2010 Nog Gebruiken?

Kan ik Office 2010 nog gebruiken?

Ondersteuning voor Office 2010 is beëindigd op 13 oktober 2020 en er zijn geen uitbreidingen en geen uitgebreide beveiligingsupdates.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een iMac als tweede scherm gebruiken?

Meerdere iMacs kunnen worden gebruikt als beeldscherm. Daartoe moet elke iMac rechtstreeks worden aangesloten op een Thunderbolt-poort op de andere Mac. Command-F2 kan worden ingedrukt op het toetsenbord van de iMac. Het bureaublad van de andere Mac wordt dan getoond.

Kan ik Office 2010 op Windows 10 installeren?

Ze blijven op uw computer geïnstalleerd nadat de upgrade naar Windows 10 is voltooid. Office 2010 (versie 14) en Office 2007 (versie 12) maken geen deel meer uit van de basisondersteuning. Versies van Office die ouder zijn dan Office 2007 worden niet meer ondersteund en werken mogelijk ook niet in Windows 10.
Welke Office versie is gratis?
Office voor het web is een gratis versie van Office die u in een webbrowser kunt gebruiken. Het enige wat u moet doen, is u aanmelden voor een Microsoft-account met een nieuw of bestaand e-mailadres.

Kun je Office gratis gebruiken?

Nee, u kunt Office niet gratis gebruiken. Office 365 is een abonnementsdienst die toegang biedt tot de nieuwste versies van de Office-toepassingen, waaronder Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Office 365 Home en Office 365 Personal zijn de twee belangrijkste abonnementen die beschikbaar zijn, en beide bevatten 1 TB OneDrive-opslag. Daarvan, kan ik office 2007 nog gebruiken? Ja, u kunt Office 2007 nog steeds gebruiken. Microsoft heeft de ondersteuning voor Office 2007 beëindigd, maar u kunt de suite blijven gebruiken zonder beveiligingsupdates.

Gerelateerde artikelen

Kun je twee simkaarten tegelijk gebruiken?

Een paar simkaarten. De naam zegt het al. Je hebt twee simkaarten die hetzelfde nummer en telefoonnummer hebben. Deze twee kaarten kun je in twee verschillende telefoons of tablets plaatsen.

Hoe kan ik Office updaten?

Als uw huidige versie van Office een eenmalige aankoop (geen abonnement) is, zoals Office voor Thuisgebruik en Studenten of Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen, moet u eerst de nieuwste versie kopen. U kunt ervoor kiezen om een Microsoft 365-abonnement te kopen of de nieuwste versie voor eenmalige aankoop.
Waar kan ik Office 2010 downloaden?
Office 2010 | Office 2010 downloaden | Microsoft Office.

Kan je Microsoft Office overzetten naar nieuwe computer?

Voor je Microsoft Office op een nieuwe computer installeert, moet je de oude computer deactiveren in je Office 365-account, waarna je de applicatie kunt installeren op de nieuwe computer. Sommige oudere versies van Microsoft Office kunnen niet worden verplaatst naar een nieuwe computer.
Hoe kan ik word 2010 downloaden? Er zijn een paar manieren om Word 2010 te downloaden. Eén manier is om naar de Microsoft website te gaan en het daar te downloaden. Een andere manier is om het te kopen bij een winkelier. Tot slot, als u een Microsoft Office abonnement heeft, kunt u inloggen op uw account en het vanaf daar downloaden.

Je kunt ook vragen hoe kan ik zien of mijn office is geactiveerd?

Er zijn een paar manieren om te zien of uw Microsoft Office geactiveerd is:
1. Open een Office-toepassing, zoals Word, en maak een nieuw document. U zou een bericht moeten zien dat zegt: "Product geactiveerd" als het werkt.
2. Ga naar Bestand > Account in een willekeurige Office-toepassing. Er staat "Product geactiveerd" naast uw Office-versie als het werkt.
3. Ga in Outlook naar Bestand > Office Account. Als het werkt, staat er "Product geactiveerd" naast uw Office-versie.

Door Elie

Vergelijkbare artikelen

Hoe activeer ik Office 2021? :: Hoe kan ik mijn iPad scannen op virussen?
Handige links