Huis > K > Kun Je Onedrive Uitschakelen?

Kun je OneDrive uitschakelen?

Ga naar Computerconfiguratie > Beheersjablonen > Windows-onderdelen > OneDrive en dubbelklik op Voorkomen dat Onedrive wordt gebruikt voor bestandsopslag. Klik in het venster dat verschijnt op Ingeschakeld en klik op OK. Na enige tijd zal OneDrive ophouden met synchroniseren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je een startonderbreker uitschakelen?

Het uitschakelen van de startonderbreker is niet voor alle auto's mogelijk. Voordat u de startonderbreker uitschakelt, raden wij u aan de sleutels te programmeren.

Hoe synchronisatie OneDrive uitzetten?

Op het tabblad Instellingen is het raadzaam om 'OneDrive automatisch starten wanneer ik me aanmeld bij Windows' ingeschakeld te laten staan. Op deze manier kunnen bestanden in ieder geval altijd gesynchroniseerd worden. De overige opties in dit tabblad kunt u naar believen ingeschakeld laten of uitschakelen.
Hoe automatisch opslaan OneDrive uitzetten?
Als u Automatisch opslaan standaard wilt uitschakelen voor alle bestanden, gaat u naar Bestand > Opties > Opslaan en schakelt u het selectievakje naast OneDrive- en SharePoint Online-bestanden standaard automatisch opslaan in <toepassing> uit.

Wat te doen als OneDrive vol is?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw OneDrive vol is:
Probeer eerst vast te stellen wat de meeste ruimte inneemt in uw OneDrive. Ga hiervoor naar de OneDrive-website en klik op het tandwielpictogram "Instellingen". Klik vervolgens op "Site-instellingen" en selecteer "Opslaggegevens" in het uitklapmenu. Dit toont u een lijst van de bestanden en mappen die de meeste ruimte in beslag nemen in uw OneDrive.
Zodra u weet wat de meeste ruimte in beslag neemt, kunt u proberen enkele bestanden of mappen te verwijderen die u niet nodig hebt. Ga hiervoor naar de OneDrive-website en klik op het bestand of de map die u wilt verwijderen. Klik vervolgens op de knop "Verwijderen".
-Als u geen bestanden of mappen kunt verwijderen, of als u na het verwijderen van sommige bestanden nog steeds meer ruimte nodig hebt, kunt u proberen de bestanden te comprimeren om ruimte te besparen. Ga hiervoor naar de OneDrive-website en klik op het bestand of de map die u wilt comprimeren. Klik vervolgens op de knop "Meer" en selecteer "Downloaden" in het keuzemenu. Hierdoor wordt het bestand of de map naar uw computer gedownload. Zodra het is gedownload, kunt u met de rechtermuisknop op het bestand of de map klikken en "Comprimeren" selecteren in het keuzemenu. Dit maakt een gecomprimeerde versie van het bestand of de map die minder ruimte in beslag neemt.
-Als je nog steeds meer ruimte nodig hebt, kun je proberen je OneDrive-opslag te vergroten. Ga hiervoor naar de OneDrive-website en klik op het tandwielpictogram "Instellingen". Klik vervolgens op "Site-instellingen" en selecteer "Opslag" in het uitklapmenu. Dit laat u zien hoeveel opslagruimte u hebt en hoeveel u deze kunt vergroten. Wat gebeurd er als ik OneDrive verwijder? Als u OneDrive verwijdert, worden de bestanden die zijn opgeslagen in OneDrive verwijderd van uw apparaat. Als u de OneDrive-app op uw apparaat hebt geïnstalleerd, kunt u uw OneDrive-bestanden in de OneDrive-map zien, maar u kunt ze niet openen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Niet storen uitschakelen Samsung?

Geluid en trillingen kunnen worden getikt. Tik hierop als u wilt zoeken naar Niet storen. Als u het wilt in- of uitschakelen, beweegt u de schuifregelaar naast Nu inschakelen. tik op inschakelen om niet storen in te stellen

Wat is het verschil tussen OneDrive en Google Drive?

Google Drive is de cloud opslagdienst van Google en de tegenhanger van OneDrive. Via Google Drive kun je gemakkelijk online in bestanden samenwerken en bestanden delen. Het is gekoppeld aan Gmail, de e-mailservice van Google.
Hoe stop je synchroniseren?
Het synchroniseren van een bibliotheek stoppen
  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram OneDrive voor werk of school.
  2. Selecteer de map die u niet langer wilt laten synchroniseren en klik op Synchroniseren stoppen.
  3. Klik op Ja om het synchroniseren van de map definitief te stoppen en klik vervolgens op OK.

Is OneDrive gekoppeld aan Microsoft?

Als u niet met een account bent aangemeld bij OneDrive

In Windows 10 selecteert u OneDrive. In Windows 7 selecteert u onder Programma's, de optie Microsoft OneDrive. In Windows 8.1, zoekt u naarOneDrive voor Bedrijven, en selecteer vervolgens de OneDrive voor Bedrijven app.
Waarom synchroniseert OneDrive niet automatisch? De meest waarschijnlijke reden waarom OneDrive niet automatisch synchroniseert is dat de gebruiker de auto-synchronisatie functie niet heeft ingeschakeld in de OneDrive instellingen. Een andere mogelijkheid is dat de gebruiker OneDrive geen toestemming heeft gegeven voor toegang tot zijn bestanden.

Hoe schakel ik automatisch opslaan uit?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de software die u gebruikt. De meeste programma's hebben echter een optie om automatisch opslaan uit te schakelen in hun instellingen of voorkeurenmenu. Als u deze optie niet kunt vinden, moet u wellicht de documentatie van de software raadplegen of contact opnemen met de klantenondersteuning van de software.

Door Catlaina

Vergelijkbare artikelen

Is OneDrive nodig? :: Hoe kun je Netflix kijken zonder internet?
Handige links