Huis > K > Kun Je Bepaalde Sites Blokkeren?

Kun je bepaalde sites blokkeren?

Druk op 'Sites beheren'. Ga naar 'Geblokkeerd'. Druk op het plusje. Je kunt nu een website toevoegen die je wilt blokkeren op het Android-apparaat van je kind.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je buitenlandse nummers blokkeren?

Druk op het nummer en kies Gegevens in het menu dat in de telefoon-app verschijnt. U kunt Contact blokkeren kiezen door rechtsboven op de drie puntjes te drukken.

Vervolgens, hoe kan ik een geblokkeerde site deblokkeren?

Wanneer een blokkeringspagina van browserbeveiliging wordt weergegeven: Als u naar de website wilt gaan, selecteert u Website toestaan op deze computer. U hebt beheerdersrechten nodig om geblokkeerde websites toe te staan. Het venster Toegestane website toevoegen wordt geopend en toont het adres dat u wilt toestaan.
Bovendien, hoe kan ik een nummer blokkeren?
Zo blokkeer je een onbekend telefoonnummer op een Android-smartphone
  1. Open de 'Telefoon'-app.
  2. Druk rechtsboven op de drie puntjes.
  3. Druk op 'Instellingen'.
  4. Druk op 'Nummers blokkeren'.
  5. Schuif de slider naast 'Onbekende bellers blokkeren' naar rechts.

Dienovereenkomstig, hoe kan je een site blokkeren op google chrome?

Om een site in Google Chrome te blokkeren, moet u een extensie of plugin van derden installeren. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u specifieke sites blokkeren door ze toe te voegen aan een zwarte lijst. Hoe website Blokkeren Android? Volg deze stappen om een website op je Android-toestel te blokkeren:
1. Open de Android Internet-app.
2. Tik op het menupictogram Meer.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op Sites blokkeren.
5. Voer de URL in van de website die u wilt blokkeren.
6. Tik op de knop Blokkeren.

Gerelateerde artikelen

Kan ik een inkomend telefoonnummer blokkeren?

U kunt het telefoonnummer op uw toestel blokkeren. U kunt het nummer blokkeren door erop te tikken. U kunt het pictogram met de gegevens of de cirkel eronder gebruiken. Het pictogram met de drie puntjes staat in de rechterbovenhoek.

Waarom worden sites geblokkeerd?

Gewoonlijk blokkeert je school- of werknetwerk websites op URL. Dat betekent dat wanneer je een adres in je browser invoert, het netwerk dit adres vergelijkt met zijn blokkeerlijst. Als het adres op de blokkeerlijst staat, wordt de toegang beperkt en word je geblokkeerd.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan je vpn omzeilen?
De eenvoudigste manier om dit te omzeilen, is door een VPN te kiezen met veel servers en bijgewerkte IP-adressen. Als je nog steeds wordt geblokkeerd, verander dan gewoon van server totdat je toegang krijgt - of koop je eigen IP-adres bij ExpressVPN.

Wat dit betreft, hoe firewall omzeilen?

Als je alle soorten firewalls wilt omzeilen, is het belangrijk om te kiezen voor een VPN die uitstekende beveiligingsprotocollen en versleuteling biedt. Verder is het zeer belangrijk dat je kiest voor een dienst die beschikt over servers die zich dicht bij je daadwerkelijke locatie bevinden.
Hoe blokkeer ik een inkomend telefoonnummer? Er zijn een paar manieren om een inkomend telefoonnummer te blokkeren. Eén manier is om contact op te nemen met uw serviceprovider en hem te vragen het nummer voor u te blokkeren. Een andere manier is om een oproepblokkeringsapp te downloaden op je telefoon. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je het telefoonnummer dat je wilt blokkeren toevoegen aan de zwarte lijst van de app.

Wat is gedeblokkeerd?

De term "gedeblokkeerd" kan naar een aantal dingen verwijzen in de IT-wereld, maar in het algemeen betekent het dat een bepaald proces of stuk informatie niet beperkt of verboden is. Als bijvoorbeeld een website gedeblokkeerd is, betekent dit dat gebruikers er zonder beperkingen toegang toe hebben. Als een bestand is gedeblokkeerd, betekent dit dat het zonder beperkingen kan worden geopend en gebruikt.

Door Karalee Fuhrer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een nummer blokkeren op mijn gsm? :: Wat kopieert Smart Switch?
Handige links